Τα χόρτα στον κήπο σας μεγάλωσαν πολύ! Κόψτε τους την φόρα!

Με χορτοκοπτικά STIHL από 159€ αυτό είναι μία μάλλον εύκολη υπόθεση!

brushcutter

Επιλέξτε ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία χορτοκοπτικών STIHL, και εξοπλιστείτε ακόμα και την πιο άγρια βλάστηση.

Όποια και αν είναι η εργασία που πρέπει να κάνετε, από την κοπή χόρτου στις άκρες του γκαζόν, μέχρι και την κοπή νεαρών δέντρων, τα χορτοκοπτικά της STIHL ανταποκρίνονται αξιόπιστα σε κάθε πρόκληση! Με τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την άνεση του χρήστη, κάνουν την κοπή χόρτων, μία εύκολη υπόθεση!

Δείτε αναλυτικά τις Ανοιξιάτικες ευκαιρίες STIHL στα χορτοκοπτικά, στο φυλλάδιο της τρέχουσας καμπάνιας.

Επαναφορτιζόμενα

Δείτε εδώ όλα τα επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL

Δείτε εδώ όλα τα επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL

Αθόρυβα και δυνατά, παρέχουν απεριόριστη αυτονομία στον χρήστη. Περιστασιακοί χρήστες ή απαιτητικοί επαγγελματίες κηπουροί, μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται σε ένα από τα μηχανήματα της επαναφορτιζόμενης σειράς STIHL.

Ιδανικά για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Ελαφρά και έτοιμα για χρήση σε ελάχιστο χρόνο επιτρέπουν την ευέλικτη εργασία όσο κοντά ή μακριά και αν βρίσκεστε στο σπίτι! Η αυτονομία της μπαταρίας τους σας επιτρέπει πολύωρη εργασία και ξεκούραστο χειρισμό!

Εμπιστευτείτε την επαναφορτιζόμενη δύναμη STIHL!

Βενζινοκίνητα

Δείτε εδώ όλα τα βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά STIHL

Δείτε εδώ όλα τα βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά STIHL

Ισχυρά και αξιόπιστα, τα βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά της STIHL, είναι εφοδιασμένα με πρωτοποριακές τεχνολογίες που κάνουν την χρήση τους πιο εύκολη από ποτέ! Για κοπή χόρτου στον μικρό κήπο του σπιτιού σας, έως και σε τεράστιες εκτάσεις, υπάρχει ένα χορτοκοπτικό STIHL ιδανικό για την εργασία σας!

Στιβαρά, Δυνατά, Ανθεκτικά και Εύχρηστα! Απλά εμπιστευτείτε τα!

 

Ηλεκτρικά

Δείτε εδώ όλα τα Ηλεκτρικά Χορτοκοπτικά STIHL

Δείτε εδώ όλα τα Ηλεκτρικά Χορτοκοπτικά STIHL

Αθόρυβα, αξιόπιστα, και εύκολα στον χειρισμό για αποτελεσματική και άνετη κοπή χόρτου γύρω από το σπίτι και στον κήπο! Ιδανικό για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο! Με τα ηλεκτρικά χορτοκοπτικά της STIHL μπορείτε εύκολα και άνετα να κόψετε χόρτο σε μικρές εκτάσεις, στα άκρα του γκαζόν και γύρω από παρτέρια.

Εύκολη εκκίνηση, αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία, χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης! Αν αυτά ψάχνετε σε ένα χορτοκοπτικό, τότε τα ηλεκτρικά χορτοκοπτικά της STIHL είναι φτιαγμένα για εσάς!

Polycut Νέα κεφαλή Polycut

Ανθεκτική κεφαλή κοπής STIHL, ιδανική για απαιτητικές κοπές (από κοπή άκρων του γκαζόν μέχρι και την κοπή σκληρού, ξηρού χόρτου)

lines Μεσινέζες STIHL

Ανθεκτικές μεσινέζες STIHL διαθέσιμες σε διαμέτρους από 1,4mm έως και 4mm. Βρείτε την ιδανική για την δική σας κεφαλή κοπής.

fix-cut Κεφαλή κοπής Fix Cut

Εξαιρετικά ελαφριά, στιβαρή και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Η κεφαλή κοπής Fix Cut της STIHL είναι ιδανική για κάθε σχήμα μεζινέζας με διάμετρο έως 4mm. Κατάλληλη για όλα τα χορτοκοπτικά έως και το FS 131