Νέα επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL FSA 65 & FSA 85

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Λεπτομερή χαρακτηριστικά Ιδιώτης ή επαγγελματίας δεν έχει σημασία, με τα επαναφορτιζόμενα FSA 65 & FSA 85 η περιποίηση του γκαζόν γίνεται διασκέδαση. Με τα καλοζυγισμένα αυτά μηχανήματα κόβετε το χόρτο και καθαρίζεται τις άκρες ξεκούραστα και αποτελεσματικά. Ο μεγάλος κύκλος κοπής και οι δυνατές μπαταρίες επιτρέπουν αποδοτική εργασία με μεγάλη ελευθερία κινήσεων.   Επιπλέον είναι ελαφριά, αθόρυβα και με χαμηλό επίπεδο δονήσεων. 

Ισχυρές μπαταρίες ιόντων λιθίου

Μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και ζωής. Οι μπαταρίες μπορούν να επαναφορτιστούν μερικές εκατοντάδες φορές, χωρίς αξιοσημείωτη απώλεια της χωριτικότητας. Διατηρούν την πλήρη αποδοσή τους ακόμα όταν φορτίζονται μόνο μερικώς. Δεν παρουσιάζουν φαινόμενο μνήμης.

Σταθερή απόδοση. Οι μπαταρίες δίνουν σταθερή ισχύ σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας.

Γρήγορη αλλαγή και φόρτιση. Η αλλαγή της μπαταρίαςβ γίνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η λυχνία (πράσινη κατά τη φόρτιση) θα σβήσει όταν η μπαταρία είνια πλήρως φορτισμένη.

Νέα κεφαλή μεσινέζας AutoCut C 4-2

Τα νέα θαμνοκοπτικά διαθέτουν ως στάνταρ εξοπλισμό τη νέα εύχρηστη κεφαλή μεσινέζας AutoCut C 4-2 πάχους 2,0 mm. O ανεφοδιασμός με νήμα γίνεται εύκολα χωρίς άνοιγμα του περιβλήματος. Η μεσινέζα ρυθμίζεται με ένα ελαφρύ χτύπημα στο έδαφος. Η νέα τεχνολογία με απευθείας κίνηση της κεφαλής κοπής και τον αεροδυναμικό σχεδιασμό της μεσινέζας εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στην κοπή χόρτου με ύψος στελεχών έως 20 cm.

Μεγάλη ακτίνα

Χάρη στο μεγάλο κύκλο κοπής με διάμετρο 300 mm  για το FSA 65 και 350 mm  για το FSA 85, οι εργασίες κοπής τελειώνουν πολύ γρήγορα.

Μεγάλη ισχύς - STIHL ηλεκτροκινητήρας (EC)

Ο ηλεκτροκινητήρας STIHL με ηλεκτρονικό ελέγχου (EC) δεν έχει ψήκτρες, προσφέροντας μεγάλη οικονομία ενέργειας και σχεδόν χωρίς φθορά. Χάρη στην υψηλή απόδοση του κινητήρα, η ενέργεια της μπαταρίας μετατρέπεται σε εντυπωσιακό έργο. Το ηλεκτρονικό κύκλωμαελέγχου επιτηρεί διαρκώς τον κινητήρα (EC), αναγνωρίζοντας τις μεταβολές που παρουσιάζονται στο φορτίο και φροντίζει ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί πάντοτε με τον βέλτιστο αριθμό στροφών.

Εργονομική χειρολαβή

Η εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή που μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα με ένα μπουλόνι και χωρίς εργαλεία. Μπορεί έτσι εύκολα να προσαρμοστεί το ύψος της χειρολαβής ανάλογα με το ύψος του χρήστη εξασφαλίζοντας  τη βέλτιστη στάση εργασίας.

Mοχλός ασφάλισης

Ο μοχλός ασφάλισης είναι ένα στοιχείο ασφαλείας με το οποίο ο φυσητήρας μπορεί να κλειδωθεί. Αποφεύγετε έτσι την ακούσια εκκίνηση της συσκευής σε περίπτωση που περιέχει την μπαταρία

Προστασία της κεφαλής

Eπαγγελματική ασφάλεια από τραυματισμούς του χρήστη κα προστασία της κεφαλής κοπής από ζημιές. Στερεώνεται γρήγοραμε δύο βίδες

Γάντζος

Με πρακτικό γάντζο για να μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο

Αποστατήρας

Με πρακτικό αποστατήρα για κοπή κοντά σε εμπόδια όπως δέντρα και θάμνοι. Διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό για το FSA 85 και ω πρόσθετο εξοπλισμό για το FSA 65 

 

STIHL Akku-Power - jetzt auch für Motorsensen. Επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL

Εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Κορυφαία απόδοση στην κοπή χόρτου

Δείτε το Video στα Γερμανικά (24.72 MB)
Akku-Power mit System von STIHL und VIKING Νέο επαναφορτιζόμενο σύστημα STIHL & VIKING

Νέο επαναφορτιζόμενο σύστημα STIHL & VIKING

Έξυπνα, πρωτοποριακά, μοναδικά (29.76 MB)
Viele Geräte - ein Akku Πολλά μηχανήματα - μια μπαταρία

13 επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL & VIKING, 5 μπαταρίες και 2 φορτιστές απόλυτα συμβατά μεταξύ τους

Eπαναφορτιζόμενο σύστημα STIHL & VIKING