ΑΡΩΓΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Πάντοτε δίπλα σε όποιον χρειάζεται την βοήθεια μας

forest

Για έναν καλύτερο κόσμο!

Οι καταστροφικές πυρκαγιές αυτού του καλοκαιριού σκόρπισαν σε όλους θλίψη, απογοήτευση, απελπισία και αγανάκτηση. Λίγες μόλις εβδομάδες από εκείνες τις θλιβερές ημέρες ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όσους μας χρειάζονται για να προστατεύσουμε την χώρα μας από παρόμοιες καταστροφές στο μέλλον.

Παραμένοντας έμπρακτα δίπλα στις τοπικές κοινότητες και την επόμενη ημέρα, από κοινού με την εταιρεία Praktiker Hellas, γίναμε ανάδοχος εξοπλισμού πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και αντιπλημμυρικών έργων,αξίας €110.000,καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με 175 αλυσοπρίονα και όλα τα παρελκόμενά τους.

 

Αρωγή πυροσβεστικού σώματος

ΔΩΡΕΑ ΑΞΙΑΣ 110.000€

Σε συνεργασία με την εταιρεία Praktiker, εξοπλίζουμε το Ελληνικό Πυροσβεστικό Σώμα με 175 STIHL αλυσοπρίονα και τα παρελκόμενα τους, καλύπτωντας έτσι πλήρως τις ανάγκες της υπηρεσίας!! 

 Όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν είτε σε μεμονομένες περπτώσεις, είτε σε πανελλαδικές κρίσεις, στηρίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε τους συνανθρώπους μας! Έτσι και τώρα, με πολύ μεγάλη χαρά και χωρίς κανέναν δισταγμό ανταποκριθήκαμε θετικά στο αίτημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, και δωρήσαμε σε συνεργασία με την Praktiker Hellas έναν  στόλο 175 μηχανημάτων με τα παρελκόμενα τους που θα διευκολύνει τις εργασίες του φορέα, αλλά και θα συμβάλλει καθοριστικά στην αποφυγή και αντιμετώπιση παρόμοιων καταστροφών στο μέλλον!

fire department

Δωρεά 175 αλυσοπρίονων προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία