Άμεση επιλογή προϊόντος Υπεροχή στο γκαζόν- Η σειρά 6

MB 650 T

Υψηλή άνεση με σύστημα αυτοκίνησης

Γενικά

Η νέα μηχανή του γκαζόν της Σειράς 6 έχει σχεδιαστεί για άνεση και αποτελεσματικότητα σε μεγάλους χλοοτάπητες. Με το στιβαρό περίβλημα από αλουμίνιο με πλευρικές προστατευτικές λωρίδες και προφυλακτήρα επαφής και τον αξιόπιστο κινητήρα Kohler με σύστημα εύκολης εκκίνησης, το μηχάνημά σας θα παραμείνει λειτουργικό και αποτελεσματικό για πολλά χρόνια. Το πρότυπο μονοκόμματο τιμόνι Comfort διευκολύνει επίσης σημαντικά το άδειασμα του χορτοσυλλέκτη 70 λίτρων.

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2019. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επιφάνεια χόρτου m² έως 2.000
Πλάτος κοπής cm 48
Ύψος κοπής mm 25-85
Σάκος συλλογής χόρτου l 70
Βάρος kg 46
Εγγυημένη στάθμη θορύβου LwA dB(A) 95
Μετρημένη στάθμη ηχοπιέσης LpA dB(A) 81
Τιμή κραδασμών σε ahw m/s2 3,40 / 1,70

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • Κινητήρα Smart Choke
  Κινητήρα Smart Choke

  Πλεονεκτήματα Smart Choke: Εύκολη και ασφαλή εκκίνηση και εξοικονόμηση ενέργειας. Το αυτόματο τσοκ απλοποιεί την έναρξη της μηχανής γκαζόν τόσο με κρύο όσο και με ζεστό κινητήρα.

 • Σύστημα κίνησης τροχών Zoom
  Σύστημα κίνησης τροχών

  Το σύστημα αυτοκίνησης διευκολύνει την κοπή χόρτου κυρίως σε μεγάλες εκτάσεις και σε κεκλιμένο έδαφος. Η μηχανή ξεκινά με μία απλή κίνηση του μοχλού χειρισμού. Ανάλογα με μοντέλο, οι μηχανή κοπής γκαζόν της VIKING έχουν μία ή τρεις ταχύτητες προς τα εμπρός.

 • Τροχοί χαμηλής τριβής
  Τροχοί χαμηλής τριβής

  Οι τροχοί με διπλά ρουλεμάν είναι εξαιρετικά στιβαροί και ανθεκτικοί. Οι τροχοί κίνησης της σειράς 2 είναι εφοδιασμένοι με ανάγλυφο πέλμα που εξασφαλίζει έλξη και σταθερή κατεύθυνση.

 • Πρωτοποριακός χορτοσυλλέκτης Zoom
  Πρωτοποριακός χορτοσυλλέκτης

  Χάρη στα ανοίγματα αέρα που είναι στραμμένα προς τα κάτω και το κλειστό καπάκι του συλλέκτη, το κομμένο γρασίδι και η σκόνη δεν βγαίνουν προς τα πάνω. Το μηχάνημα λερώνει έτσι λιγότερο. Ο ενσωματωμένος δείκτης πληρότητας σηματοδοτεί τη στιγμή που πρέπει να γίνει το επόμενο άδειασμα. Το κινητό καπάκι του χορτοσυλκλέκτη επιτρέπει εύκολο άνοιγμα και άδειασμα.

 • Ενσωματωμένος δείκτης πληρότητας Zoom
  Ενσωματωμένος δείκτης πληρότητας

  Σε όλες τις μηχανές κοπής γκαζόν της VIKING με εξαγωγή από πίσω, υπάρχει ένας δείκτης πληρότητας ενσωματωμένος στον χορτοσυλλέκτη, που σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για το άδειασμα.

 • Προεραιτικό αλεστικό σύστημα Zoom
  Προεραιτικό αλεστικό σύστημα

  Με την αφαίρεση του χορτοσυλλέκτη και την τοποθέτηση του αλεστικού συστήματος, η μηχανή κοπής λειτουργεί ως αλεστική μηχανή. Το κομμένο γρασίδι κόβεται σε μικροσκοπικά κομμάτια που κατανέμονται ομοιόμορφα πάνω στον χλοοτάπητα, και δεν χρειάζεται να απορριφθεί. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο, ενώ παράλληλα το γκαζόν τροφοδοτείται με υγρασία και τις θρεπτικές ουσίες που αφαιρούνται κατά την κοπή.

 • Μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων
  Μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων

  Με το ειδικά διαμορφωμένο πολυμάχαιρο, το χόρτο κόβεται σε πολλαπλά περάσματα και τεμαχίζεται μέσα στο περίβλημα. Με συνδεμένο χορτοσυλλέκτη, οι μηχανές κοπής γκαζόν πολλαπλών λειτουργιών της VIKING συλλέγουν το κομμένο γρασίδι, ενώ κατά τη χρήση του αλεστικού συστήματος το περίβλημα κλείνει και τα μικροσκοπικά κομμάτια πέφτουν ανάμεσα στις ρίζες των φυτών.

 • Super μαλακές λαβές
  Super μαλακές λαβές

  Εξασφαλίζουν ιδιαίτερα εργονομικό και ευχάριστο κράτημα καθώς ο μοχλός motorstop ταιριάζει απόλυτα γύρω από το πίσω μέρος της λαβής.

 • Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής
  Κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής

  Το επιθυμητό ύψος κοπής μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια, σε 7 διαφορετικά επίπεδα, με τη βοήθεια ενός μηχανισμού (μοχλού) μέσω μιας λαβής στην αριστερή πλευρά του περιβλήματος.

 • Αναδιπλούμενο τιμόνι
  Αναδιπλούμενο τιμόνι

  Χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι η μηχανή γκαζόν VIKING μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εξαιρετικά εύκολα.

 • Λαβή μεταφοράς Zoom
  Λαβή μεταφοράς

  Μια ενσωματωμένη λαβή στο περίβλημα του προϊόντος επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό, τη φόρτωση και την απόθεση του μηχανήματος. Κάνει την άρση ευκολότερη και επίσης δρα ως προφυλακτήρας για την προστασία από συγκρούσεις.

 • Μονοκόμματο τιμόνι Comfort Zoom
  Μονοκόμματο τιμόνι Comfort

  Το ρυθμιζόμενο καθ 'ύψος μονοκόμματο τιμόνι Cοmfort μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε ύψος του σώματος και παρέχει μια άνετη λαβή για εύκολη εργασία. Επιπλέον, ο κάδος συλλογής χλόης μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί ξανά πολύ εύκολα και άνετα.

 • Ανεξάρτητη ρύθμιση τιμονιού Zoom
  Ανεξάρτητη ρύθμιση τιμονιού

  Το τιμόνι μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα και εύκολα σε διαφορετικά ύψη διατηρώντας παράλληλα τη σταθερότητα και ευελιξία του χλοοκοπτικού.

Πρόσθετος εξοπλισμός

 • Φτερωτό μαχαίρι Zoom
  Φτερωτό μαχαίρι

  Το φτερωτό μαχαίρι μέσα στο αεροδυναμικό περίβλημα παράγει ένα δυνατό ρεύμα αέρα που σηκώνει το χόρτο πριν την κοπή και μεταφέρει το κομμένο υλικό στον χορτοσυλλέκτη, μέσα από το ενσωματωμένο σύστημα αεραγωγών. Έτσι εξασφαλίζονται πολύ καλή απόδοση στην κοπή και συλλογή του χόρτου και άριστη εμφάνιση του χλοοτάπητα.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.