Άμεση επιλογή προϊόντος iMow, you travel ...

MI 632 P

Το MI 632 P: Γρήγορο, έξυπνο, αποτελεσματικό.

Γενικά

MI 632 P

Με 194 Wh χωρητικότητα της μπαταρίας του το MI 632 P είναι το ισχυρό εργαλείο για χλοοτάπητες έως και 4.000 m². Ακόμη και σε πλαγιές (έως 35% κλίση) έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής. Αξιόπιστο με ισχυρή λεπίδα που τεμαχίζει το γκαζόν και το επιστρέφει ως λίπασμα στο έδαφος. Ιδιαίτερα ευφυής: με κάθε σταμάτημα του μαχαιριού η λεπίδα αλλάζει την κατεύθυνση περιστροφής του μαχαιριού. Αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφη φθορά..

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2019. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

MI 632 P

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος μπαταρίας Li-Ionen 194 Wh Accu 29 V
Ύψος κοπής (15 θέσεις) mm 20-60
Πλάτος εργασίας cm 28
Βάρος προιόντος kg 13
Μετρημένη στάθμη ηχοπίεσης LpA dB(A) 48
Μέγιστη επιφάνεια κουρέματος m² έως 4.000
Μέσος χρόνος κουρέματος (ανά φόρτιση μπαταρίας) min 150

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

MI 632 P

Βασικός εξοπλισμός

 • Σταθμός σύνδεσης
  Σταθμός σύνδεσης

  Αν βρέχει ή η μπαταρία αδειάσει, το iMow πηγαίνει στο σταθμό σύνδεσης και επαναφορτίζεται αυτόματα. Με το έξυπνο σύστημα φόρτισης, αποφασίζει από μόνο του εάν είναι απαραίτητη μια ταχεία φόρτιση ή αν η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί σε κανονική, και ως εκ τούτου πιο ήπια λειτουργία. Ο σταθμός σύνδεσης μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία, είτε εντός είτε εκτός της ζώνης του γκαζόν. Παρακαλούμε προσέξτε τις πρόσθετες προδιαγραφές για την τοποθέτηση της περιμέτρου του καλωδίου.

 • Τροχοί με πέλμα έλξης
  Τροχοί με πέλμα έλξης

  Το iMow κινείται κατά μήκος αξιόπιστα, ακόμα και σε περιοχές με πυκνότερο γρασίδι, ανώμαλο έδαφος και ήπιες κλίσεις (έως 35%). Επιπλέον, δεν είναι μόνο τροχοί με προφίλ ομαλής λειτουργίας, αλλά επίσης και αυτοκαθαριζόμενοι.

 • Αυτόματη επιστροφή στο σταθμό φόρτισης
  Αυτόματη επιστροφή στο σταθμό φόρτισης

  Από προεπιλογή, το ρομποτικό χλοοκοπτικό ταξιδεύει πίσω στο σπίτι του στο σταθμό σύνδεσης κατά μήκος της περιμέτρου του σύρματος. Εάν απαιτείται, και ανάλογα με το ύψος της περιοχής κούρεμα, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το χλοοκοπτικό να ταξιδέψει σε αντιστάθμισμα των 0,3 έως 0,7 m στην περίμετρο σύρματος. Παρακαλούμε να λαμβάνονται υπόψη τυχόν αναγκαία πρόσθετα υλικά εγκατάστασης (π.χ .: καλωδίωση AED 600)

 • Φωτεινή οθόνη LCD
  Φωτεινή οθόνη LCD

  Το χειριστήριο με φωτεινή οθόνη LCD μπορεί να αφαιρεθεί από το εργαλείο – έτσι δεν χρειάζεται να σκύψετε για να κάνετε τον προγραμματισμό. Ο προγραμματισμός είναι πολύ εύκολος, χάρη στη διαισθητική καθοδήγηση του χρήστη.

 • Αποσπώμενο χειριστήριο Zoom
  Αποσπώμενο χειριστήριο

  Το χειριστήριο με φωτεινή οθόνη LCD μπορεί να αφαιρεθεί από το εργαλείο – έτσι δεν χρειάζεται να σκύψετε για να κάνετε τον προγραμματισμό, μπορείτε να το ελέγχεται χειροκίνητα.

 • Κινητό κάλυμμα με αισθητήρες
  Κινητό κάλυμμα με αισθητήρες

  Η iMow διαθέτει κινητό κάλυμμα με αισθητήρες για την ανίχνευση εμποδίων. Αν το μηχάνημα προσκρούσει έναντι ενός εμποδίου, οι δυνάμεις κρούσης εκτρέπονται κατά μήκος του καλύμματος και το μηχάνημα αλλάζει αμέσως κατεύθυνση. Επίσης εάν το κάλυμμα σηκωθεί οι λεπίδες σταματάνε αμέσως.

 • Πολύπλευρη προστασία Zoom
  Πολύπλευρη προστασία

  Με τη βοήθεια των διαφόρων επιπέδων ασφάλειας, το ρομποτικό χλοοκοπτικό μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί μόνο μετά την καταχώριση ενός προσωπικού κωδικού ΡΙΝ - ως εκ τούτου, δεν υπάρχει θέμα κλοπής. Στα μοντέλα με την εφαρμογή iMow (MI 632 C και ΜΙ 632 PC), αυτό μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί για να εντοπίσετε το μηχάνημά σας.

 • Βασικός εξοπλισμός
  Βασικός εξοπλισμός

  1 μηχάνημα (συμπ. AAI 201 και λεπίδα), 1 σταθμός φόρτισης (συμπ. 4 μανταλάκια για τη στερέωση στο έδαφος), 1 iRuler (εργαλείο για την τοποθέτηση της περιμέτρου με σύρμα)

Πρόσθετος εξοπλισμός

 • Στέγαστρο iProtect Zoom
  Στέγαστρο iProtect

  Σε πολύ ηλιόλουστη κλίματα, το προαιρετικό σκίαστρο μπορεί να είναι πρακτικό: Προστατεύει το iMow σας από τη θερμότητα, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του σημαντικά.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.