Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενα ψαλίδια μπορντούρας

NEOHSA 40 με 2 μπαταρίες AS 2 και φορτιστή AL 1

HSA 40: κόψτε αποτελεσματικά μικρούς και μεσαίους φράκτες στον κήπο

Γενικά

STIHL HSA 40 επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας εντυπωσιάζει με το χαμηλό βάρος και την αθόρυβη λειτουργία του για κόψιμο φρακτών και συντήρηση κήπου σε οικιακές εγκαταστάσεις. Ο εργονομικός σχεδιασμός, η ισορροπία και η μικρή κατασκευή κάνουν την εργασία εύκολη.
Ο ηλεκτρικός κινητήρας, έξυπνος διαχείριση ισχύος της μπαταρίας και οι κομμένες με λέιζερ, αλεσμένες με διαμάντια και σκληρυμένες λεπίδες εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις κοπής με το κουρευτικό φράκτη μπαταρίας STIHL HSA 40. Το χειριστήριο με δύο χέρια επιτρέπει την απλή και άνετη λειτουργία. Ξεκινήστε πατώντας ταυτόχρονα τους διακόπτες στη τη λαβή του βρόχου και στην πίσω λαβή. Είναι εξοπλισμένο με επιφάνειες μαλακής λαβής που υποστηρίζουν εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε κατεύθυνση εργασίας. Το STIHL HSA 40 διαθέτει ένα προστατευτικό με βιδωτό άκρο για να προστατεύει τις λεπίδες κοπής από ζημιές όταν εργάζονται κοντά στο έδαφος ή έρχονται σε επαφή με τοίχους. Ο πρακτικός δακτύλιος μεταφοράς στην πίσω λαβή επιτρέπει την ασφαλή, αποθήκευση εξοικονόμησης χώρου.
Η κουρευτική μηχανή μπαταρίας HSA 40 έχει μήκος ράβδου 50 cm .
Ρίξτε μια ματιά στην επισκόπηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας STIHL και χρόνους φόρτισης για να δείτε πόσο χρόνο μπορείτε να εργαστείτε με το ασύρματο κουρευτικό φράκτη STIHL HSA 40 και πόσο διαρκεί η μπαταρία που χρησιμοποιείτε για χρέωση.
 

από €209,00* 

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el / sr / uk 23/5/2023