Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά

FSA 60 R με 2 μπαταρίες 2x AK 20 και φορτιστής AL 101

Επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό FSA 60 R με 2 μπαταρίες 2x AK 20 και φορτιστής AL 101

Γενικά

Επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό με μοντέρνο σχεδιασμό για την περιποίηση γκαζόν και άκρων. Διάμετρος κύκλου κοπής 350 mm. Εργονομική λαβή χειρισμού. Έλεγχος ταχύτητας, κυκλική λαβή, στιβαρός άξονας αλουμινίου. Τόξο απόστασης για κοπή γύρω από εμπόδια όπως δέντρα και θάμνοι. Με κεφαλή μεσινέζας AutoCut C 6-2. Εναλλακτικά, διατίθεται ως πρόσθετος εξοπλισμός η κεφαλή κοπής PolyCut 6-2 με πλαστικά μαχαίρια. Περιλαμβάνει μπαταρία AK 20 και φορτιστή AL 101.

μέχρι τώρα €581,00* τώρα€384,00**

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

** Μη δεσμευτική προτεινόμενη τιμή του κατασκευαστή, με ισχύ μέσα στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

FSA 60 R

Βασικός εξοπλισμός

  • Μαλακή λαβή μοχλού ελέγχου Zoom
    Μαλακή λαβή μοχλού ελέγχου

    Μαλακή λαβή του μοχλού ελέγχου για το άνοιγμα και το κλείσιμο της λειτουργίας. Η λαβή απορροφά μέρος των δονήσεων και αυτό κάνει την εργασία εξαιρετικά άνετη.

  • ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ Zoom
    ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ

    ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Οι κεφαλές κοπής AutoCut C 6-2, PolyCut 6-2 και DuroCut 5-2 μπορούν να αλλάξουν εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλειδώσετε την κεφαλή χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο και στη συνέχεια μπορείτε να στρίψετε την κεφαλή κοπής με το χέρι για να την αντικαταστήσετε.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon el / sr / uk 8/3/2023