Άμεση επιλογή προϊόντος Βενζινοκίνητα χλοοκοπτικά- Σειρά R

RM 3 RTX

Επαγγελματικό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό για απαιτητικές εργασίες

Γενικά

Επαγγελματικό, ισχυρό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό με πλευρική εκτόξευση και πλάτος κοπής 48 cm. Ιδανικό για μεγαλύτερους χλοοτάπητες. Κατασκευή τρικύκλου με περιστρεφόμενο μπροστινό τροχό. Ρύθμιση ύψους κοπής με τροχούς, μπροστά, πίσω άξονα. Εξαιρετικά μαλακή λαβή και μεγάλη ευελιξία σε ανώμαλο έδαφος. Εύκολη μεταφορά μέσω ταχείας αποδέσμευσης quick-fix και πτυσσόμενου τιμονιού.

€715,85*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιούλιο 2021. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Πλάτος κοπής cm 48
Κυβισμός cm³ 140
Συντελεστής αβεβαιότητας K m/s² 2,5
Στάθμη θορύβου εγγυημένη LWAd [dB(A)] dB(A) 96
Στροφές εργασίας (στροφές/λεπτό) rpm 2.800
Χλοοτάπητες με εμβαδόν έως και... m² up to 2.000
Ύψος κοπής mm 25-80
Συντελεστής αβεβαιότητας στάθμης ηχοπίεσης KpA [dB(A)] dB(A) 2
Ονομαστική ισχύς (kW/HP) 2,1 kW / 2,8 PS
Βάρος kg 29
Τιμή κραδασμών ahw m/s² 5
Τύπος κινητήρα Series 550 EX OHV RS

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • Ρυθμιστής ύψους κοπής
  Ρυθμιστής ύψους κοπής

  Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους επιτρέπει ρύθμιση του ύψους κοπής σε διάφορες σκάλες , απευθείας από τη λαβή καθοδήγησης. Οι μεγάλοι πίσω τροχοί με ενσωματωμένο σύστημα απεμπλοκής και γωνία περιστροφής 360° επιτρέπουν εύκολους ελιγμούς της μηχανής κοπής.

 • Ρύθμιση ύψους ανά τροχό
  Ρύθμιση ύψους ανά τροχό

  Ομαλή προσαρμογή του ύψους κοπής, ρυθμιζόμενη μεμονωμένα σε κάθε τροχό.

 • Πλάγια εκρτοπή χόρτου Zoom
  Πλάγια εκρτοπή χόρτου

  Η πλάγια εκτροπή χόρτου επιτρέπει στο χλοοκοπτικό να κόβει μεγάλες εκτάσεις χλοοτάπητα, χωρίς να χρειάζεται το άδειασμα του χορτοσυλλέκτη, ρίπτοντας τον κομμένο χλοοτάπητα πλαγίως.

 • Εύκολη εκκίνηση (ReadyStart) Zoom
  Εύκολη εκκίνηση (ReadyStart)

  Το πλεονέκτημα στην εκκίνηση που κάνει τη διαφορά: Απλή και σίγουρη εκκίνηση χωρίς κόπο. Το αυτόματο τσοκ διευκολύνει την εκκίνηση της μηχανής κοπής γκαζόν, τόσο με κρύο όσο και με ζεστό κινητήρα.

 • Σύστημα κίνησης τροχών Zoom
  Σύστημα κίνησης τροχών

  Το σύστημα αυτοκίνησης διευκολύνει την κοπή χόρτου κυρίως σε μεγάλες εκτάσεις και σε κεκλιμένο έδαφος. Η μηχανή ξεκινά με μία απλή κίνηση του μοχλού χειρισμού.

 • Αλεστικό σύστημα
  Αλεστικό σύστημα

  Με το αλεστικό σύστημα, το κομμένο γρασίδι κόβεται σε μικροσκοπικά κομμάτια που κατανέμονται ομοιόμορφα πάνω στον χλοοτάπητα, ως θρεπτικό λίπασμα. Με αυτό το σύστημα που διατίθεται ως εξάρτημα για αυτό το χλοοκοπτικό, το μηχάνημα μπορεί επίσης να μετατραπεί σε πολλαπλή μηχανή κοπής.

 • Ρυθμιζόμενος μπροστινός τροχός
  Ρυθμιζόμενος μπροστινός τροχός

  Ο στρεφόμενος μπροστινός τροχός ρυθμίζεται σε ύψος και μπορεί να σταθεροποιηθεί π.χ. για κοπή χόρτου σε κεκλιμένο έδαφος.

 • Τροχοί χαμηλής τριβής Zoom
  Τροχοί χαμηλής τριβής

  Οι εύκαμπτοι τροχοί των χλοοκοπτικών STIHL είναι εξαιρετικά στιβαροί και σκληροί. Έχουν εξοπλιστεί με ανάγλυφο πέλμα που εξασφαλίζει έλξη και σταθερή κατεύθυνση.

 • Ταχυτανυστήρας Quick-Fix Zoom
  Ταχυτανυστήρας Quick-Fix

  Οι συσκευές σύσφιξης QuickFix μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύκολη πρόσδεση ή απελευθέρωση του τιμονιού του χλοοκοπτικού STIHL. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο χλοοκοπτικό να διπλώνεται συμπαγώς και να είναι έτοιμο για δράση χωρίς τη χρήση εργαλείων.

 • Εργονομική λαβή Zoom
  Εργονομική λαβή

  Ιδιαίτερα εργονομική λαβή για εύκολο χειρισμό και καλή αίσθηση αφής, προσφέρει άνεση κατά την κοπή χόρτου.

 • Στιβαρό πλαίσιο Zoom
  Στιβαρό πλαίσιο

  Χάρη στην εξαιρετική του ακαμψία, το πλαίσιο παραμένει σε άριστη κατάσταση, ακόμα και κάτω από σκληρές συνθήκες. Αποτελείται από τρία στιβαρά μεταλλικά εξαρτήματα Οι δυνάμεις που ασκούνται στη λαβή κατά τη διάρκεια του χειρισμού, μεταβιβάζονται άμεσα στο περίβλημα. Η μηχανή ανταποκρίνεται γρήγορα και επιτρέπει έτσι εύκολους ελιγμούς.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.