Άμεση επιλογή προϊόντος Επαναφορτιζόμενα Χλοοκοπτικά

RMA 448 VC, χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Γενικά

Tο πλάτος κοπής της STIHL RMA 448 VC την καθιστά ιδανική για μεσαίου μεγέθους κήπους με γκαζόν. Προσφέρει πολύ καλή κίνηση, χάρη στη μεταβαλλόμενη ταχύτητα κίνησης με το σύστημα Vario. Η χορτοκοπτική μηχανή που τροφοδοτείται με μπαταρία λαμβάνει ενέργεια από το σύστημα μπαταριών STIHL PRO. Διαθέτει προαιρετική οικολογική λειτουργία για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Προσφέρει επίσης μονοκόμματο τιμόνι Comfort, πτυσσόμενο χορτοσυλλέκτη, μαχαίρι βελτιστοποιημένης ροής και κεντρική ρύθμιση ύψους κοπής.

€715,00*

Ανάλυση/ Παρουσίαση

Τιμή

* Συνιστώμενη λιανική τιμή καταλόγου του κατασκευαστή από τον Ιανουάριο 2023. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α..

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Value
Πλάτος κοπής cm 46
Ύψος κοπής mm 25-75
Χορτοσυλλέκτης l 55
Βάρος kg 24
Στροφές rpm 3.150
Ρύθμιση ύψους κοπής 6-fach (zentral)
Διάμετρος πίσω τροχού mm 200
Stop MS Motorstopp

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Εξοπλισμός

Βασικός εξοπλισμός

 • Λαβές μεταφοράς Zoom
  Λαβές μεταφοράς

  Οι ενσωματωμένες λαβές στο περίβλημα του προϊόντος επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό, τη φόρτωση και την ανατροπή του μηχανήματος. Κάνουν ευκολότερη την ανύψωση και λειτουργούν επίσης ως προφυλακτήρας για την προστασία του περιβλήματος σε περίπτωση τυχαίας σύγκρουσης

 • Μονοκόμματο τιμόνι Comfort Zoom
  Μονοκόμματο τιμόνι Comfort

  Το καθ'ύψος ρυθμιζόμενο τιμόνι μπορεί να προσαρμοστεί, ανάλογα με το ύψος του χειριστή και παρέχει άνετη λαβή για εύκολη εργασία. Επιπλέον, χάρη σε αυτόν ο χορτοσυλλέκτης μπορεί να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί εξαιρετικά εύκολα και άνετα.

 • Μαχαίρι βελτιστοποιημένης ροής Zoom
  Μαχαίρι βελτιστοποιημένης ροής

  Οι λεπίδες βελτιστοποιημένης ροής κόβουν το γρασίδι με ελάχιστη αντίσταση. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια μπαταρίας και αυξάνει την έκταση κοπής.

 • Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης Zoom
  Καινοτόμος χορτοσυλλέκτης

  Χάρη στο καινοτόμο άνοιγμα, ο χορτοσυλλέκτης είναι πολύ εύκολο να αδειάσει. Ο αέρας και η σκόνη απορρίπτονται απαλά στο έδαφος μέσω των ειδικά σχεδιασμένων αεραγωγών.

 • Περίβλημα από πολυμερές Zoom
  Περίβλημα από πολυμερές

  Το περίβλημα των χλοοκοπτικών STIHL είναι κατασκευασμένο από πολυμερές υψηλής αντοχής, θερμότητας και υπεριώδους ακτινοβολίας.

 • Εύκολη κύλιση τροχών Zoom
  Εύκολη κύλιση τροχών

  Μεγάλοι τροχοί με ρουλεμάν υψηλής ποιότητας για εύκολη λειτουργία. Το σχέδιο πέλματος προσφέρει καλύτερη πρόσφυση και επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό τους.

 • Αναδιπλούμενο τιμόνι Zoom
  Αναδιπλούμενο τιμόνι

  Χάρη στο αναδιπλούμενο τιμόνι, οι χλοοκοπτικές μηχανές STIHL είναι εύκολο να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν.

 • Eco mode Zoom
  Eco mode

  Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία Eco, οι στροφές του κινητήρα προσαρμόζονται αυτόματα ώστε να ταιριάζουν με την απαιτούμενη ισχύ, για μεγαλύτερης διάρκειας κοπή με μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

 • Κίνηση Vario Zoom
  Κίνηση Vario

  Η κίνηση τροχού Vario επιτρέπει στο STIHL χλοοκοπτικό σας να προσαρμόζεται ξεχωριστά ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές ανάγκες κουρέματος και τις συνθήκες του δικού σας κήπου. Η ταχύτητα κοπής μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς με το μοχλό ελέγχου στο τιμόνι.

Πρόσθετος εξοπλισμός

 • Λειτουργία αλέσματος Zoom
  Λειτουργία αλέσματος

  Αυτή η εξειδικευμένη λειτουργία αλέσματος διαθέτει αποτελεσματική τεχνολογία κοπής. Τα κομμάτια του κομμένου γκαζόν είναι τεμαχισμένα και κατανέμονται ομοιόμορφα πάνω στο γκαζόν, και έτσι παρέχει στο γρασίδι υγρασία και σημαντικά θρεπτικά συστατικά.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης και φυλλάδια ασφαλείας

Γλώσσες Ημερομηνία Σύνδεσμος
manual icon International 10/8/2022