634,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικός τεμαχιστής με ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα

Ο ηλεκτρικός τεμαχιστής κήπου STIHL GHE 250 είναι ιδανικός για τη συντήρηση του κήπου και για επαγγελματική συντήρηση χώρων πρασίνου, εάν το ζητούμενο είναι να τεμαχίσετε ανάμεικτα υλικά από μαλακά απορρίμματα και σκληρά φυτά όπως βέργες και κλαδιά σε τακτική βάση.

Ο δυνατός ηλεκτροκινητήρας επιδεικνύει την ισχύ του στον τεμαχισμό μεγάλων ποσοτήτων από κομμένα υλικά. Τα αποκόμματα τροφοδοτούνται άνετα μέσω της ηχομονωμένης χοάνης τροφοδοσίας, όπου η μονάδα μαχαιριών τα τραβάει προς τα μέσα με ελάχιστο κλότσημα. Το STIHL GHE 250 δέχεται χωρίς πρόβλημα μεγάλες ποσότητες προς τεμαχισμό. Η μεγάλη, κεκλιμένη χοάνη τροφοδοσίας εύκολα τεμαχίζει βέργες και κλαδιά με διάμετρο έως 30 mm. Ο ενσωματωμένος προφυλακτήρας του ηλεκτρικού τεμαχιστή παρεμποδίζει την εκτίναξη κομματιών από τη χοάνη, ενώ το σύστημα μαχαιριών τύπου «σάντουιτς» κόβει ακόμα και μεσαία κλαδιά σε μικροσκοπικά κομμάτια. Τα τεμαχισμένα υλικά αποτελούν ένα πολύτιμο απόρριμμα κήπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παραγωγή κομπόστ. Το πλούσιο λίπασμα που παράγεται με αυτό τον τρόπο είναι ιδανικό ως τροφή για όλο τον κήπο σας.

Ο χειρισμός του τεμαχιστή γίνεται διαισθητικά με τον διακόπτη μεμβράνης που είναι ενσωματωμένος στο περίβλημα. Το φαρδύ μεταξόνιο με τους τροχούς μεταφοράς σημαίνει ότι ο ηλεκτρικός τεμαχιστής μεταφέρεται με ευκολία στο επόμενο σημείο χρήσης. Το στιβαρό δοχείο κομμένου υλικού STIHL AHB 050, χωρητικότητας 50 λίτρων που είναι διαθέσιμο ως πρόσθετος εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή του τεμαχισμένου υλικού απευθείας κάτω από το STIHL GHE 250. Η ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά ασφαλείας αποκλείει την πιθανότητα αυτόματης εκκίνησης στη διάρκεια εργασιών συντήρησης ή αλλαγής μαχαιριών.

GHE 250

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Χοάνη εισαγωγής (λοξή)
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης
Ηλεκτρομηχανική ασφάλεια εκκίνησης
Διακόπτης αφής
Κλείδωμα ασφαλείας

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μέγ. διάμετρος κλαδιού0-30 mm
Ονομαστική ισχύς2500 W
Ονομαστικός αριθμός στροφών εργαλείου2800 σ.α.λ.
Ονομαστική τάση230 V
Κοπτικό εξάρτημαMulti-Cut 250

Σέρβις και συμβουλές