¡MOW® χορτοκοπτικά ρομπότ

FilterIconΦιλτράρισμα

Αξεσουάρ

ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ STIHL IMOW®: ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ


Δεν χρειάζεται να ξανακουρέψετε το γκαζόν – ποτέ. Αυτό σας το προσφέρουν τα χλοοκοπτικά ρομπότ STIHL iMOW®. Είναι καιρός να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλοσυντηρημένο γκαζόν σας, ενώ η σύγχρονη τεχνολογία δουλεύει για σας.


ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ STIHL


Στην καρδιά κάθε κήπου βρίσκεται το γκαζόν – το οποίο είναι και η περιοχή του κήπου που ζητά την περισσότερη περιποίηση και χρόνο. Με ένα χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® όμως, μπορείτε να ξοδέψετε τον χρόνο σας σε άλλα πράγματα. Αυτό ο έξυπνος βοηθός κουρεύει αυτόνομα το γκαζόν σας, αποφεύγοντας εμπόδια και ανεβαίνοντας με ευκολία κλίσεις στο έδαφος από 35 έως 40%. Το επαναφορτιζόμενο σύστημα κίνησης σημαίνει ότι η συντήρηση του γκαζόν σας συνοδεύεται από προστασία του περιβάλλοντος, και το μηχάνημα είναι τόσο αθόρυβο που δεν θα ενοχλήσετε τους γείτονες. Αν θέλετε να επωφεληθείτε κι εσείς από αυτά τα πλεονεκτήματα στην περιποίηση του γκαζόν, μπορείτε να αγοράσετε ένα αυτόματο χλοοκοπτικό
από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, η σειρά μας περιλαμβάνει μοντέλα για μικρά γκαζόν έως μεγάλους κήπους έως 5.000 τετραγωνικών μέτρων. Τα χλοοκοπτικά ρομπότ μας μπορούν να κουρέψουν έως 150 λεπτά κάθε φορά και επιστρέφουν αυτόματα στη βάση φόρτισης όταν τελειώνουν τη δουλειά τους ή χρειάζεται να επαναφορτιστούν. Τα αυτόματα χλοοκοπτικά έχουν ένα ενσωματωμένο έξυπνο σύστημα φόρτισης που καθορίζει αν χρειάζεται μια ταχεία φόρτιση για το επόμενο προγραμματισμένο κούρεμα. Και εάν τύχει να αφήσει στη μέση μια δουλειά, μόλις η μπαταρία φορτιστεί αρκετά, θα επαναλάβει την εργασία στο σημείο που διακόπηκε.

Όλα τα χλοοκοπτικά ρομπότ iMOW® έχουν σύστημα αλέσματος, ώστε να μην χρειάζεται χορτοσυλλέκτης: διασπείρουν το ψιλοκομμένο γρασίδι πάνω στο ίδιο το γκαζόν, όπου αποσυντίθεται και γίνεται σε λίπασμα εδάφους πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες. Έτσι όχι μόνο δεν χρειάζεται πλέον να κουρεύετε το γκαζόν, αλλά ούτε να ανησυχείτε για την απόρριψη του κομμένου γρασιδιού. Μπορείτε να χαλαρώσετε ή να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε άλλα πράγματα, όσο το iMOW® ασχολείται με την περιποίηση του γκαζόν σας. Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας αυτόματο χλοοκοπτικό iMOW® μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της STIHL.

ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ SMART TECH ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ


Δεν είναι καταπληκτικό, να βλέπετε το γκαζόν να φροντίζει τον εαυτό του; Για να έχετε όμως πάντα τον πλήρη έλεγχο του iMOW® σας, δεν υπάρχει μόνο ένας αποσπώμενος πίνακας ελέγχου αλλά επίσης η δωρεάν εφαρμογή iMOW® app για το χλοοκοπτικό σας ρομπότ. Έτσι έχετε τον έλεγχο του χλοοκοπτικού σας ρομπότ, όπου κι αν βρίσκεστε – εμείς θα συνιστούσαμε μια άνετη σεζλόνγκ. Στην εφαρμογή μπορείτε να ορίσετε τις ώρες κουρέματος, να δείτε στατιστικά δεδομένα επιδόσεων, να δημιουργήσετε προγράμματα κουρέματος με βάση την πρόγνωση του καιρού, ή να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο αισθητήρα βροχής για να ορίσετε τα χιλιοστά νερού όπου θα σταματήσει το iMOW®. Η εφαρμογή iMOW® App είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store για συσκευές Android και στο App Store για συσκευές iOS.

Δεν χρειάζεται ωστόσο να ανησυχείτε ιδιαίτερα για τον άνεμο και τον καιρό γενικώς, γιατί οι έξυπνοι αισθητήρες φροντίζουν ώστε το χλοοκοπτικό σας ρομπότ να επιστρέψει στον σταθμό φόρτισης όταν αρχίσει να βρέχει – μια λειτουργία που είναι διαθέσιμη και στις συσκευές που δεν συνεργάζονται με την εφαρμογή. Το στιβαρό στέγαστρο προστατεύει το iMOW® σας από όλες τις καιρικές συνθήκες. Μόλις περάσει το μέτωπο της κακοκαιρίας, το iMOW® θα συνεχίσει τη διαδικασία κοπής σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα εμπορικά χλοοκοπτικά ρομπότ iMOW® έχουν επίσης μελετημένη τεχνολογία ασφάλειας και αντικλεπτικής προστασίας: Αν κάποιος σηκώσει το iMOW®, η λεπίδα σταματάει αυτόματα. Μπορείτε επίσης να προστατέψετε τη συσκευή σας με κωδικό PIN. Σε περίπτωση απώλειας, η ενσωματωμένη λειτουργία γεωεντοπισμού (GPS) θα σας βοηθήσει να βρείτε την ακριβή τοποθεσία της συσκευής μέσω της εφαρμογής iMOW® app.


ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ LIVISI SMARTHOME ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ C


 

Το χλοοκοπτικό STIHL iMOW® μπορεί να συνδυαστεί με τεχνολογία έξυπνου σπιτιού μέσω της εφαρμογής LIVISI SmartHome app. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας και την ώρα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσετε, να σταματήσετε και να αξιολογήσετε τα μοντέλα C της σειράς χλοοκοπτικών ρομπότ STIHL iMOW®.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟΥ ΡΟΜΠΟΤ iMOW®


Για να εγκαταστήσετε το χλοοκοπτικό ρομπότ, θα χρειαστείτε ένα ΣΕΤ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύρμα οριοθέτησης. Εγκαθιστώντας τον σταθμό φόρτισης, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε επίπεδο έδαφος, ώστε το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® να μπορεί να το φτάσει με ασφάλεια όποτε χρειάζεται. Σύρμα οριοθέτησης είναι απαραίτητο σε σημεία όπου δεν υπάρχει φυσικό όριο για το iMOW®, όπως παρτέρια με λουλούδια. Μπορείτε να βρείτε σετ εγκατάστασης για γκαζόν διάφορων διαστάσεων και άλλα χρήσιμα παρελκόμενα για εμπορικά χλοοκοπτικά ρομπότ στο ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.