555,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό και ελαφρύ επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό για περιποίηση εκτάσεων με σκληρά χόρτα

Στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου, το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 130 είναι το κατάλληλο εργαλείο για αποδοτική εργασία σε μεγάλα γκαζόν με σκληρό γρασίδι και περιοχές με ανεξέλεγκτη βλάστηση. Η εργονομική λαβή ποδηλάτου (λαβή κουρέματος) είναι ιδιαίτερα χρήση σε μεγάλες εκτάσεις, επειδή υποστηρίζει φυσικές κινήσεις όπως στη χρήση κλασικού δρεπανιού.

Το χορτοκοπτικό STIHL FSA 130 διαθέτει έναν αθόρυβο κινητήρα EC με 3 επίπεδα ισχύος, ώστε να έχετε πάντα την ισχύ που χρειάζεται για την εργασία σας. Αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να εργαστείτε με μεγάλη απόδοση, αλλά επίσης ότι μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, οι χαμηλές εκπομπές θορύβου του επαναφορτιζόμενου χορτοκοπτικού STIHL FSA 130 καθιστούν το μηχάνημα κατάλληλο για εργασία σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο. Χάρη στον κρίκο ανάρτησης, το χορτοκοπτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναρτημένο σε λουρί ώμου, αυξάνοντας την εργονομία και μειώνοντας την καταπόνηση στην εργασία.

Αυτό το χορτοκοπτικό διαθέτει υποδοχή για εξωτερική μπαταρία, η οποία μπορεί να συνδεθεί στο μηχάνημα με καλώδιο σύνδεσης. Μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε τη μπαταρία κοντά στο σώμα σας – για παράδειγμα, με τη μορφή επινώτιας μπαταρίας STIHL AR 2000 L, ή μιας μπαταρίας από το σύστημαSTIHL AP μέσα σε ζώνη μεταφοράς μπαταρίας AP με καλώδιο σύνδεσης. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σύστημα μεταφοράς STIHL AP.

Το χορτοκοπτικό παραδίδεται εφοδιασμένο με τον χλοοκόπτη 260-2.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 130 κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP είναι σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση από επαγγελματίες κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, έχουν πιστοποιηθεί ως αδιάβροχα. Η αποτελεσματικότητα έχει επαληθευθεί με απαιτητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή αντοχής σε νερό είναι σύμφωνη με το πρότυπο IPX4, μεταξύ άλλων.

FSA 130

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα
ΛΑΒΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ
Λαβή ποδηλάτου
Λαβή ποδηλάτου

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση36 V
Βάρος4,5 kg
Στάθμη ηχοπίεσης83 dB(A) 1)
Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας με AP 300 S (3)μέχρι 50 min
Στάθμη ηχητικής ισχύος94 dB(A) 1)

Σέρβις και συμβουλές