129,00 €
99,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό με ενσωματωμένη μπαταρία

Σας μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου, το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 45 είναι ιδανικό για καθάρισμα άκρων και κούρεμα στον κήπο του σπιτιού σας και άλλους εξωτερικούς χώρους.. Το χορτοκοπτικό αυτό διαθέτει μια μόνιμα ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, η κατάσταση φόρτισης της οποίας απεικονίζεται απευθείας στο μηχάνημα με μια σειρά από λυχνίες LED. Όταν χρειάζεται μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία χρησιμοποιώντας το καλώδιο που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τόσο αθόρυβος που δεν χρειάζεται να φοράτε ωτασπίδες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αυτό κάνει το συγκεκριμένο χορτοκοπτικό ιδανικό για χρήση σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Με βάρος μόλις 2,3 kg, το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 45 είναι εξαιρετικά ελαφρύ και πολύ εύχρηστο. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας και η κυκλική λαβή ρυθμίζονται χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προστατεύεται η μέση σας στη διάρκεια της εργασίας. Η γωνία της μονάδας κοπής μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα αν θέλετε να κόψετε κάθετες άκρες, για παράδειγμα. Χάρη στον πτυσσόμενο αποστατήρα, μπορείτε να κουρέψετε γύρω από δέντρα, φυτά και άλλα εμπόδια με ακρίβεια. Η μαλακή επένδυση της λαβής είναι ευχάριστη στο χέρι και, χάρη στην σκανδάλη και την ασφάλεια της σκανδάλης, μπορείτε να ελέγχετε το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό με αξιοπιστία και ασφάλεια ανά πάσα στιγμή. Το χορτοκοπτικό επίσης έχει έναν κρίκο ανάρτησης για εύκολη φύλαξη.

Στη σύνοψη με την αυτονομία και τον χρόνο φόρτισης των διάφορων μπαταριών STIHL, βλέπετε πόση ώρα μπορείτε να εργαστείτε με το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 45 R κάθε φορά και πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Το χορτοκοπτικό STIHL FSA 45 είναι εφοδιασμένο με κλειδί ενεργοποίησης, που πρέπει να βρίσκεται μέσα στην κλειδαριά για να λειτουργήσει. Για λόγους ασφάλειας, το κλειδί αυτό πρέπει να αφαιρεθεί πριν από μεταφορά, συντήρηση, επισκευή και φύλαξη. Φυλάσσετε το κλειδί ενεργοποίησης μακριά από παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τις οδηγίες χρήσης.

FSA 45

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΑΒΗ
Image
ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΕ LED
Storing spare blades
Αποθήκευση ανταλλακτικά μαχαίρια

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ονομαστική τάση18 V
Στάθμη ηχοπίεσης77 dB(A) 1)
Στάθμη ηχητικής ισχύος87 dB(A) 1)
Δονήσεις αριστερά/δεξιά1,7/4,9 m/s² 2)
Συνολικό μήκος110 cm 3)

Σέρβις και συμβουλές