115,00 €
92,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Για περιστασιακή και επαγγελματική χρήση

Ο επινώτιος ραντιστήρας STIHL SG 51 είναι κατάλληλος τόσο για περιστασιακή, όσο και για επαγγελματική χρήση. Ο ραντιστήρας SG 51 υποστηρίζει την αποτελεσματική περιποίηση φυτών, ειδικά σε καλλιέργειες μεγάλης έκτασης. Χάρη στο μπεκ κοίλου κώνου από ορείχαλκο που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, μπορείτε να εφαρμόσετε το μέσο φυτοπροστασίας με μεγάλη ακρίβεια χρησιμοποιώντας αυτό τον ραντιστήρα χειρός. Το μεγάλο στόμιο πλήρωσης, η εργονομική βαλβίδα διακοπήςμε μανόμετρο και ο τηλεσκοπικός σωλήνας διευκολύνουν τον χειρισμό, όπως και η κεντρική έξοδος του σωλήνα και το άνετο σύστημα μεταφοράς. Ο ραντιστήρας STIHL SG 51 είναι πολύ εύκολος και ευέλικτος στη χρήση, καθώς ο αμφιδέξιος μοχλός της αντλίας κάνει τον ραντιστήρα αυτό εξίσου κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Ο μοχλός της αντλίας ρυθμίζεται σε πλάτος και μήκος για να εξυπηρετεί κάθε χρήστη. Τα δύο λουριά πλάτης του συστήματος μεταφοράς μπορούν να συνδεθούν στο STIHL SG 51 σε δύο διαφορετικές θέσεις και ρυθμίζονται χωριστά ως προς το μήκος. Για εύκολη μεταφορά και φύλαξη, η μονάδα εκτόξευσης μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στο ενσωματωμένο στήριγμα του σωλήνα εκτόξευσης.

Το διάφανο δοχείο διαλύματος 12 λίτρων επιτρέπει εύκολη ανάγνωση της στάθμης πλήρωσης ανά πάσα στιγμή. Το καπάκι του ραντιστήρα STIHL SG 51 επίσης περιλαμβάνει 3 ενσωματωμένες μεζούρες για βοήθεια στη δοσολογία. Η εσωτερική αντλία, που είναι καλά προστατευμένη έναντι ζημιών, εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής στον στιβαρό ραντιστήρα πίεσης SG 51. Άλλα προαιρετικά μπεκ και παρελκόμενα, όπως ο προαιρετικός βραχίονας ψεκασμού από ορείχαλκο, προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη σε διάφορες εφαρμογές περιποίησης φυτών.
SG 51

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Διαφανές δοχείο
Διαφανές δοχείο
Central output tube
Έξοδος σωλήνα
Integrated measuring cup
'Εξυπνος δοσομετρητής

Σέρβις και συμβουλές