829,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Το πιο ισχυρό μας επαγγελματικό μηχάνημα με κινητήρα 4-MIX

Ο δυνατός επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BR 600 βοηθά τους επαγγελματίες στη συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου και τους εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες στην αποτελεσματική συγκέντρωση και απόρριψη φύλλων, κομμένου υλικού από φράχτες ή σκουπιδιών από μεγάλες εκτάσεις. Ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας είναι εξοπλισμένος με έναν τον οικονομικό κινητήρα STIHL 4-MIX®. Η λαβή πολλαπλών λειτουργιών που βρίσκεται απευθείας πάνω στον σωλήνα αέρα του επινώτιου φυσητήρα, σας επιτρέπει να ελέγχετε όλα τα χειριστήρια του κινητήρα του STIHL BR 600 εύκολα και με ασφάλεια. Όταν δουλεύετε σε μεγάλες εκτάσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ασφαλιζόμενη σκανδάλη με διακόπτη λειτουργίας για να ρυθμίσετε την ισχύ του επινώτιου φυσητήρα στο επίπεδο που επιθυμείτε, ελεύθερα και χωρίς προκαθορισμένες θέσεις. Ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας σταματά με ένα απλό πάτημα του διακόπτη λειτουργίας. Το μηχάνημα είναι αυτόματα έτοιμο για νέα εκκίνηση. Για εργασίες σε μεγάλες εκτάσεις, μπορείτε να αλλάξετε το στρογγυλό μπεκ που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα με το καμπύλο επίπεδο μπεκ που είναι διαθέσιμο σαν πρόσθετος εξοπλισμός. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε καμπύλο μπεκ για πολύωρη εργασία, συνιστούμε να προσθέσετε την προαιρετική λαβή ποδηλάτου STIHL στο μηχάνημά σας, ώστε οι δυνάμεις ανάκρουσης να κατανέμονται πιο ομοιόμορφα ανάμεσα στα δύο χέρια.

Ο επινώτιος βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BR 600 μεταφέρεται με άνεση στην πλάτη σας, ακόμα και για πολλή ώρα, χρησιμοποιώντας το σύστημα μεταφοράς με φαρδιά λουριά ώμου και μαξιλάρι πλάτης που αναπνέει. Η ζώνη γοφού προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση της εργασίας σας. Για αυξημένη άνεση στη μεταφορά, μπορείτε να προσθέσετε το προαιρετικό λουρί θώρακα STIHL ADVANCE που ασφαλίζει τα λουριά ώμου. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, το αντιδονητικό σύστημα STIHL απορροφά τους κραδασμούς του κινητήρα για να προστατέψει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.
BR 600

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Κινητήρας STIHL 4-MIX
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 4-MIX®
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL
Ergonomic harness
ΑΝΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός64,8 cm³
Βάρος10,3 kg
Ισχύς δέσμης αέρα32 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα237 mph
Μέγ. ταχύτητα αέρα106 m/s

Σέρβις και συμβουλές