429,00 €
389,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ο βενζινοκίνητος κοπτικός αναρροφητήρας STIHL SH 56 είναι ένα μηχάνημα γενικής χρήσης για διάφορες εργασίες καθαρισμού και τεμαχισμού από ιδιώτες και επαγγελματίες. Είναι κατάλληλος για επιφάνειες μεσαίας έκτασης με μεγάλο όγκο φύλλων.

Ο κινητήρας STIHL 2-MIX εξασφαλίζει υψηλό βαθμό ευελιξίας και είναι εύκολος στην εκκίνηση, χάρη στη χειροκίνητη αντλία καυσίμου. Χάρη στην αδιαβάθμητη ρύθμιση στροφών, έχετε πάντα τη σωστή ισχύ για να απομακρύνετε φύλλα και κομμένα υλικά με απόλυτη αξιοπιστία. Η εργονομική λαβή χειρισμού του βενζινοκίνητου αναρροφητήρα/φυσητήρα εξοικονομεί τις δυνάμεις σας σε περίπτωση πολύωρης χρήσης ή μεγάλων εκτάσεων. Ο κοπτικός αστέρας από χάλυβα υψηλής ποιότητας που ψιλοτεμαχίζει τα αναρροφούμενα υλικά είναι επίσης κατάλληλος για κομμένο γρασίδι και απορρίμματα από την κοπή φραχτών. Το τεμαχισμένο υλικό μεταφέρεται στον σάκο συλλογής 45 λίτρων του STIHL SH 56. Ο ειδικός σάκος συλλογής από υλικό που συγκρατεί τη σκόνη, ο οποίος διατίθεται για τα SH 56 και SH 86, είναι επίσης διαθέσιμος σε έκδοση με χωρητικότητα 45 λίτρων για εργασίες με πολύ μεγάλο φορτίο σκόνης.

Ο βενζινοκίνητος αναρροφητήρας φύλλων STIHL SH 56 μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο ως κοπτικός αναρροφητήρας όσο και ως φυσητήρας και παραδίδεται με στρογγυλό μπεκ. Για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, μπορείτε εφοδιάσετε τον φυσητήρα με καμπύλο επίπεδο μπεκ.

Ως πρόσθετος εξοπλισμός διατίθεται επίσης το σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL για την αποτελεσματικά απομάκρυνση ακαθαρσιών και φύλλων από υδρορροές.

SH 56

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
Manual fuel pump (Purger)
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Βάρος5,4 kg
Ισχύς δέσμης αέρα13 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα159 mph
Μέγ. ταχύτητα αέρα71 m/s

Σέρβις και συμβουλές