αναπλάσετε τον κήπο σας ή να ξεκινήσετε την καλλιέργεια λαχανικών, η BF-MM φρέζα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε και να χαλαρώσετε το έδαφος.

Σε συνδυασμό με τον δυνατό κινητήρα STIHL Multi, η φρέζα STIHL BF-MM επίσης σκάβει βαρύ έδαφος προετοιμάζοντάς το για φύτευση ή άλλες χρήσεις. Χάρη στο μικρό πλάτος εργασίας μόλις 22 cm μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επίσης για να επεξεργαστείτε το έδαφος σε δυσπρόσιτα σημεία. Η μηχανή διευκολύνει την εργασία σας χάρη στην ικανότητά της να εκτελεί ελιγμούς με ευκολία, ειδικά σε πολύωρη χρήση."/>
89,00 €
75,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Φρέζα Multi

Η φρέζα STIHL BF-MM είναι ένα σημαντικό εργαλείο Multi για ερασιτέχνες και επαγγελματίες κηπουρούς. Αυτό το ευέλικτο μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εργασίες επεξεργασίας του εδάφους. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αναπλάσετε τον κήπο σας ή να ξεκινήσετε την καλλιέργεια λαχανικών, η BF-MM φρέζα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε και να χαλαρώσετε το έδαφος.

Σε συνδυασμό με τον δυνατό κινητήρα STIHL Multi, η φρέζα STIHL BF-MM επίσης σκάβει βαρύ έδαφος προετοιμάζοντάς το για φύτευση ή άλλες χρήσεις. Χάρη στο μικρό πλάτος εργασίας μόλις 22 cm μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επίσης για να επεξεργαστείτε το έδαφος σε δυσπρόσιτα σημεία. Η μηχανή διευκολύνει την εργασία σας χάρη στην ικανότητά της να εκτελεί ελιγμούς με ευκολία, ειδικά σε πολύωρη χρήση.
BF-MM Pick tine

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος εργασίας22 mm
Βάρος2 kg

Σέρβις και συμβουλές