655,00 €
559,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ελαφρύς φραχτοκόπτης με μακρύ άξονα

Ο βενζινοκίνητος φραχτοκόπτης STIHL HL 92 C-E είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για επαγγελματικές εργασίες στην κηπουρική και στη συντήρηση χώρων πρασίνου, αλλά και για δουλειές στον ιδιωτικό κήπο. Ο μακρύς σωλήνας δίνει στον φραχτοκόπτη HL 92 C-E μια μεγάλη εμβέλεια που σας επιτρέπει να κόψετε ψηλούς και φαρδείς φράχτες από το έδαφος, εύκολα και αποτελεσματικά.

Ο φραχτοκόπτης HL 92 C-E είναι εφοδιασμένο με έναν οικονομικό και δυνατό κινητήρα STIHL 2-MIX. Το σύστημα STIHL ErgoStart σάς βοηθά να ξεκινήσετε τον κινητήρα με τον μικρότερο δυνατό κόπο. Χάρη στη λειτουργία μερικού φορτίου STIHL ECOSPEED, μπορείτε να μειώσετε τις στροφές του κινητήρα απευθείας μέσω της λαβής πολλαπλών λειτουργιών. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες όταν εκτελείτε πολύωρες εργασίες, εξοικονομώντας καύσιμο.

Το ελαφρύ γραζανοκιβώτιο από χυτό μαγνήσιο επιτρέπει άνετο χειρισμό. Η άνεση αυξάνεται χάρη στην ενσωμάτωση όλων των χειριστηρίων στη λαβή πολλαπλών λειτουργιών του φραχτοκόπτη HL 92 C-E. Τα μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής κόβουν σχετικά χοντρά κλαδιά με μεγάλη ακρίβεια. Η κυκλική λαβή εξασφαλίζει σταθερό κράτημα. Ο οδηγός των μαχαιριών στο STIHL HL 92 C-E μπορεί να περιστραφεί σε γωνία έως 145°, επιτρέποντας εργονομική εργασία προς διάφορες κατευθύνσεις κοπής και ακριβή καλλωπιστική διαμόρφωση με υψηλές επιδόσεις κοπής. Χρησιμοποιώντας το σύστημα ταχείας ρύθμισης, μπορείτε να ρυθμίσετε τον οδηγό σε διάφορες θέσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις, ή να τον διπλώσετε παράλληλα με τον σωλήνα για πιο εύκολη μεταφορά.

Ο προαιρετικός προφυλακτήρας μύτης STIHL προστατεύει τη μύτη του μαχαιριού του STIHL HL 92 C-E έναντι ζημιών όταν εκτελείτε εργασίες κοντά στο έδαφος.

Ο βενζινοκίνητος φραχτοκόπτης STIHL HL 92 C-E έχει συνολικό μήκος 232 cm και μήκος μαχαιριών 232 cm.

HL 92 C-E in use

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
STIHL ECOSPEED
STIHL ECOSPEED
Double sided cutting blades
ΛΕΠΙΔΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος κοπής50 cm
Κυβισμός24,1 cm³
Ισχύς0,9/1,2 kW/Ηp
Ισχύς1 bhp
Βάρος5,9 kg

Σέρβις και συμβουλές