86,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι κλαδέματος PB 25: Για την κοπή σκληρού και νεκρού ξύλου

Το ακμονοειδές ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 25 σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες. Αν θέλετε να κλαδέψετε θάμνους και φράχτες με μεγάλα ποσοστά σε σκληρό και νεκρό ξύλο, αυτό το ψαλίδι είναι η τέλεια επιλογή. Κατά την κοπή με ακμονοειδή μηχανισμό, όπως το STIHL PB 25, η λεπίδα κοπής πιέζεται πάνω στον φαρδύ άκμονα, επιτρέποντας εύκολη κοπή ξύλου. Με μήκος 80 cm, το ψαλίδι άνετα κόβει κλαδιά με διάμετρο έως 40 mm, αξιοποιώντας τη βέλτιστη μετάδοση δύναμης μέσω του μοχλοβραχίονα. Με μηχανισμό «pull-to-cut», η εργασία με το ακμονοειδές ψαλίδι PB 25 είναι πάντα άνετη και αποτελεσματικά. Οι αντικολλητικές λεπίδες εξασφαλίζουν ακριβή κοπή κάθε φορά. Ο άκμονας μπορεί να αλλαχθεί, δίνοντας στο ψαλίδι κλαδέματος PB 25 μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Για ανταλλακτικό άκμονα, απλά επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της STIHL.

Με τα προαιρετικά παρελκόμενα STIHL για ψαλίδια κλαδέματος, όπως το τροχιστικό STIHL 3-σε-1, μπορείτε να φροντίσετε ώστε οι λεπίδες του ψαλιδιού κλαδέματος και άλλων εργαλείων είναι πάντα κοφτερές. Έτσι το ακμονοειδές ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 25 θα σας στηρίξει αποτελεσματικά στις εργασίες στον κήπο και τη συντήρηση του κήπου για πολλά χρόνια.

Το ακμονοειδές ψαλίδι κλαδέματος STIHL PB 25 έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Anvil PB 25

Σέρβις και συμβουλές