109,00 €
87,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μοχλός ρίψης: Αποτελεσματικό στήριγμα στη ρίψη δέντρων με κορμό μικρής διαμέτρου

Στη συλλογή δέντρων με κορμό μικρής διαμέτρου, ο λοστός STIHL είναι ένα πρακτικό εργαλείο για επαγγελματικές δασοκομικές εργασίες που σας επιτρέπει να ρίξετε δέντρα με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Αν οι σφήνες σχισίματος έχουν υπερβολικό μήκος για κορμούς μικρής διαμέτρου, μπορείτε να πετύχετε τον επιθυμητό μοχλοβραχίονα με έναν λοστό. Με αυτό το δασοκομικό εργαλείο μπορείτε να σηκώσετε το δέντρο πάνω από τη λωρίδα θραύσης και να το καθοδηγήσετε προς την επιθυμητή κατεύθυνση πτώσης. Αυτό ελαχιστοποιεί τους κινδύνους της ρίψης. Ο λοστός της STIHL είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμα χάλυβα και κάθεται ευχάριστα στο χέρι χάρη στην καουτσουκένια επένδυση της λαβής. Επιπλέον, ο λοστός είναι εφοδιασμένος με έναν κινητό γάντζο για το κύλισμα κορμών σε πιο ευνοϊκή θέση π.χ. για την αποκλάδωση.

Ο λοστός της STIHL διατίθεται σε δύο μήκη:

  • Μικρός λοστός (κωδικός προϊόντος 00008812701), 76 cm, με βάρος περίπου 1.800 g
  • Μικρός λοστός (κωδικός προϊόντος 00008812700), 130 cm, με βάρος περίπου 3.400 g

Ο λοστός της STIHL έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Felling lever

Σέρβις και συμβουλές