135,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τσεκούρι σχισίματος AX 20 PC: Για απαιτητικές εργασίες σχισίματος

Το πελέκι σχισίματος STIHL AX 20 PC είναι κατάλληλο τόσο για ελαφριές έως μεσαίες εργασίες σχισίματος, κλάδεμα και ρίψη δέντρων με τη βοήθεια σφήνας. Το στειλιάρι από πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες υάλου όχι μόνο κάθεται ευχάριστα στο χέρι αλλά είναι επίσης στιβαρό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Το ίδιο ισχύει για την επιστρωμένη κεφαλή από χάλυβα C60 που είναι σταθερά συνδεμένη στη λαβή. Η επένδυση της επιφάνειας στο κάτω μέρος του στειλιαριού με αντιολισθητικό υλικό και η άριστη κατανομή του βάρους με μήκος 75 cm και βάρος 1.950 g εξασφαλίζουν ευχάριστο κράτημα.

Το πελέκι σχισίματος AX 20 C έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Standard από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Σημείωση: Για τη δική σας ασφάλεια, μη χρησιμοποιήσετε αυτό το πελέκι σχισίματος για την εισαγωγή μεταλλικών σφηνών. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ χαλύβδινα εργαλεία για να χτυπάτε χαλύβδινα αντικείμενα.

Kunststoff-Spaltaxt

Σέρβις και συμβουλές