58,50 €
46,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στρεπτή σφήνα σχισίματος από αλουμίνιο: Ασφαλές σχίσιμο, ακόμα και παγωμένου ξύλου

Οι σφήνες βοηθούν στην αποτελεσματική κοπή κορμών, π.χ. στην επαγγελματική υλοτομία. Το στρεπτό σχήμα και η στενή κόψη της στρεπτής σφήνας σχισίματος STIHL από αλουμίνιο δημιουργούν μια υψηλή διαχωριστική δύναμη, ενώ τα δοντάκια συγκράτησης στο πλάι εξασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα. Επιπλέον, το αυλάκι που είναι φρεζαρισμένο στη σφήνα εξασφαλίζει βέλτιστη καθοδήγηση και ακριβή αποτελέσματα σχισίματος. Αυτό σημαίνει ότι κρατάει μέχρι και παγωμένο ξύλο, επιτρέποντας καθαρό σχίσιμο.

Κατασκευασμένη από σφυρήλατο αλουμίνιο, η σφήνα μήκους 22 cm είναι γεωμετρικά σταθερή και ζυγίζει 920 g. Η θολωτή επιφάνεια κρούσης κατανέμει τη δύναμη που ασκείται με τα χτυπήματα με άριστο τρόπο.

Η στρεπτή σφήνα σχισίματος STIHL από αλουμίνιο έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Standard από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Aluminium rotating splitting wedge

Σέρβις και συμβουλές