345,00 €
315,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ο βενζινοκίνητος φυσητήρας STIHL BG 56 είναι εύκολος στη χρήση. Αυτός ο φυσητήρας με στρογγυλό μπεκ υποστηρίζει ιδιοκτήτες σπιτιών, συντηρητές τοπίων και εργαζόμενους στους δήμουςπου θέλουν να απομακρύνουν φύλλα ή κομμένο γρασίδι εύκολα και αποτελεσματικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα με βάρος 4,1 kg με διάφορους τρόπους.

Ο φυσητήρας είναι εφοδιασμένος με κινητήρα STIHL 2-MIX. Μπορείτε να χειριστείτε τον φυσητήρα STIHL BG 56 μέσω της εργονομικής λαβής του μηχανήματος που επιτρέπει χειρισμό με το ένα μόνο χέρι, και με τον διακόπτη λειτουργίας. Χάρη στη χειροκίνητη αντλία καυσίμου, μπορείτε να γεμίσετε το καρμπιρατέρ με καύσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι μειώνεται ο αριθμός των τραβηγμάτων που χρειάζονται για την εκκίνηση του κινητήρα, ακόμα και μετά από πολύωρο διάλειμμα εργασίας.

Αν θέλετε να αποφύγετε τα τραντάγματα στη διαδικασία εκκίνησης, μπορείτε να προσθέσετε το προαιρετικό σύστημα STIHL ElastoStart. Για να καθαρίσετε υδρορροές, μπορείτε να εφοδιάσετε τον βενζινοκίνητο φυσητήρα STIHL BG 56 με το προαιρετικό σετ καθαρισμού υδρορροών STIHL  Ο φυσητήρας STIHL BG 56 μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το σετ εξαρτημάτων αναρρόφησης STIHL, με το οποίο μετατρέπεται σε αναρροφητήρα φύλλων ήκοπτικό αναρροφητήρα.

Επισκεφθείτε το τμήμα οδηγών μας για συμβουλές και συστάσεις της STIHL σχετικά με την απομάκρυνση και απόρριψη φύλλων.

BG 56

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
Manual fuel pump (Purger)
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Βάρος4,1 kg
Ισχύς δέσμης αέρα13 N 1)
Μέγ. ταχύτητα αέρα159 mph
Μέγ. ταχύτητα αέρα71 m/s

Σέρβις και συμβουλές