219,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Compact σκούπα υγρού και ξηρού τύπου

Η ηλεκτρική σκούπα υγρών και στεγνών STIHL SE 62 είναι ένα μικρών διαστάσεων αλλά πολλών εφαρμογών μηχάνημα καθαρισμού για επαγγελματικό καθαρισμό σε συνεργεία, υπηρεσίες καθαρισμού και βιομηχανικούς χώρους. Η βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα μαζεύει σκόνη, ακαθαρσίες και υγρά, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στο διπλό πέλμα δαπέδων STIHL, το γενικό πέλμα υγρών STIHL και το ρύγχος αρμών STIHL που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του STIHL SE 62 E, είστε άριστα εξοπλισμένος για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Τα αναρροφούμενα υλικά φιλτράρονται και μαζεύονται σε ένα δοχείο 20 λίτρων.

Εκτός από το εξάρτημα αναρρόφησης από ανοξείδωτο χάλυβα, η ηλεκτρική σκούπα υγρών/στερεών STIHL SE 62 E επίσης διαθέτει πρίζα αυτόματης ενεργοποίησης για τη σύνδεση ηλεκτρικών εργαλείων. Αυτό κάνει τη βιομηχανική σκούπα ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε συνεργεία. Εξαφανίστε τη σκόνη από τρυπάνια και λειαντήρες τη στιγμή που δημιουργείται: το SE 62 E ξεκινά αυτόματα όταν συνδέετε ένα εξωτερικό ηλεκτρικό μηχάνημα στην ενσωματωμένη πρίζα. Το SE 62 E μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με κάθε εργασία καθαρισμού χάρη στον προσαρμογέα με ελεγχόμενη ισχύ αναρρόφησης. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας αναρρόφησης υποστηρίζει εργονομική εργασία. Το πέλμα δαπέδου διπλής λειτουργίας επιτρέπει εναλλαγή ανάμεσα σε βέλτιστη ισχύ αναρρόφησης σε λείες επιφάνειες και μοκέτες με τη βοήθεια ενός διακόπτη ποδός. Η λειτουργία φυσητήρα επιτρέπει την απομάκρυνση σκόνης από δυσπρόσιτα σημεία όπως ρωγμές και γωνίες.

Εξαιρετικά πρακτικό: Για να καθαρίσετε το φίλτρο του SE 62 E, απλά κλείνετε το στόμιο στην άκρη του σωλήνα αναρρόφησης και πιέζετε ένα πλήκτρο. Για τη μετατροπή σε λειτουργία φυσητήρα, μεταφέρετε τον σωλήνα αναρρόφησης από την είσοδο στην έξοδο της σκούπας. Ο σωλήνας χειρός συνδέεται εύκολα, χάρη στον ταχυσύνδεσμο.

Τα προαιρετικά παρελκόμενα του SE 62 E επεκτείνουν το φάσμα των εφαρμογών. Για παράδειγμα, το σετ καθαρισμού αυτοκινήτων STIHL περιέχει μια σειρά από εξαρτήματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις διάφορες επιφάνειες σε αυτοκίνητα.

SE 62 E

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Filter cleaning
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κατανάλωση ενέργειας1400 kW
Μέγ. υποπίεση210 mbar
Ογκοπαροχή3600 l/min
Βάρος8 kg
Στάθμη ηχοπίεσης71 dB(A)

Σέρβις και συμβουλές