1.489,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

RE 272 PLUS Ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης: Στιβαρό καθαριστικό με καρούλι σωλήνα

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 272 PLUS έχει μέγιστη πίεση 200 bar. Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση στη δασοκομία, στις οικοδομές και στη γεωργία, αυτό το μηχάνημα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε πολύ βρόμικες επιφάνειες με μεγάλη άνεση. Ο αθόρυβος κινητήρας χαμηλών στροφών με την ανθεκτική ορειχάλκινη αντλία υποστηρίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, τόσο για τον κινητήρα όσο και για την αντλία. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 272 PLUS στην εκάστοτε εργασία καθαρισμού σας: Το μηχάνημα διαθέτει ένα μανόμετρο όπου μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή πίεση λειτουργίας και παροχή νερού. Για να αντιμετωπίσετε επίμονες βρομιές, για παράδειγμα όταν καθαρίζετε προσόψεις κτηρίων, μπορείτε να προσθέσετε απορρυπαντικό στη δέσμη νερού από το αποσπώμενο διάφανο δοχείο απορρυπαντικού και να ρυθμίσετε τη δοσολογία με το σύστημα πρόσμιξης απορρυπαντικού.

Το επαγγελματικό πιστόλι εκτόξευσης συνδέεται εύκολα χάρη στον ταχυσύνδεσμο και μειώνει τις δυνάμεις ανάκρουσης της δέσμης νερού, εξοικονομώντας τις δικές σας δυνάμεις, ειδικά όταν εργάζεστε για μεγάλο χρόνο. Ο αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος του πιστολιού εκτόξευσης φροντίζει ώστε να μη στρίβει ο σωλήνας υψηλής πίεσης 15 m με χαλύβδινο πλέγμα ενίσχυσης κατά τη διάρκεια της χρήσης. Το STIHL RE 272 PLUS παραδίδεται επίσης με ένα δεύτερο κοντάρι εκτόξευσης με περιστρεφόμενο μπεκ, επιτρέποντας γρήγορη αλλαγή ανάμεσα στο μπεκ επίπεδης δέσμης με ρυθμιζόμενη πίεση για ευαίσθητες επιφάνειες και το ισχυρό περιστρεφόμενο μπεκ. Μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς μπορείτε να φυλάξετε και τα δύο κοντάρια εκτόξευσης στις προβλεπόμενες θέσεις πάνω στη μονάδα. Η ανέμη σωλήνα με τους οδηγό περιτύλιξης επιτρέπει εύκολο μάζεμα και οικονομική σε χώρο φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης. Το STIHL RE 272 PLUS διαθέτει μια λαβή μεταφοράς και μεγάλους ακτινωτούς τροχούς για εύκολη μετακίνηση σε ανώμαλο έδαφος.

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως το μπεκ αφρού STIHL για τα μοντέλα RE 232 έως RE 462 PLUS, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το RE 272 PLUS της STIHL για ένα μεγάλο φάσμα εργασιών καθαρισμού.

RE 272 PLUS

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κατανάλωση ενέργειας3000 W
Συχνότητα50 Hz

Σέρβις και συμβουλές