92,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Πέλμα δαπέδου γενικής χρήσης: Ιδανικό για στεγνό ή υγρό σκούπισμα μεγάλων επιφανειών με πλακάκια ή μοκέτα

Αυτό το πέλμα δαπέδων STIHL είναι ιδανικό για το καθάρισμα μεγάλων επιφανειών και χώρων εργασίας σε βιοτεχνίες, από συνεργεία καθαρισμών και σε βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ανάλογα με το μοντέλο, τα πέλματα δαπέδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκούπισμα σκληρών επιφανειών και μοκετών, αλλά και για το υγρό σκούπισμα δαπέδων. Με πλάτος 400 mm, το πέλμα δαπέδου STIHL γενικής χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορο και σχολαστικό καθάρισμα μεγάλων δαπέδων με πλακάκια ή μοκέτα. Παράλληλα, η στιβαρή κατασκευή του πέλματος δαπέδου από πλαστικό με ρυθμιστή ύψους προστατεύει έναντι ζημιών από την επαφή με αντικείμενα, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Το πέλματα δαπέδου STIHL γενικής χρήσης συνδέονται εύκολα στον σωλήνα της σκούπας υγρών/στερεών STIHL. Η διάμετρος σύνδεσης είναι 36 mm.

Το πέλμα δαπέδου STIHL γενικής χρήσης είναι κατάλληλο για τις ηλεκτρικές σκούπες υγρών/στερεών STIHL SE 33 έως STIHL SE 133 ME.

Special wet vacuum floor nozzle

Σέρβις και συμβουλές