130,00 €
104,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Μεγάλο πέλμα δαπέδου: Ιδανικό για στεγνό ή υγρό σκούπισμα μεγάλων επιφανειών

Αυτό το πέλμα δαπέδων STIHL είναι ιδανικό για το strong>καθάρισμα μεγάλων επιφανειών και χώρων εργασίας σε βιοτεχνίες, από συνεργεία καθαρισμών και σε βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ανάλογα με το μοντέλο, τα πέλματα δαπέδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκούπισμα σκληρών επιφανειών και μοκετών, αλλά και για το υγρό σκούπισμα δάπεδων. Με πλάτος 450mm, το πέλμα δαπέδου STIHL για μεγάλες εκτάσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορο και σχολαστικό καθάρισμα μεγάλων δαπέδων με πλακάκια ή μοκέτα. Παράλληλα, η στιβαρή κατασκευή του πέλματος δαπέδου από αλουμίνιο με ρυθμιστή ύψους προστατεύει έναντι ζημιών από την επαφή με αντικείμενα, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Το πέλματα δαπέδου STIHL για μεγάλες εκτάσεις συνδέονται εύκολα στον σωλήνα της σκούπας υγρών/στερεών STIHL. Η διάμετρος σύνδεσης είναι 36 mm.

Τα πέλματα δαπέδου STIHL για μεγάλες εκτάσεις είναι διαθέσιμα σε 2 εκδόσεις για τις ηλεκτρικές σκούπες υγρών/στερεών STIHL SE 62 έως STIHL SE 133 ME:
  • (Κωδικός προϊόντος 49015002710) με ένθετη βούρτσα για σκούπισμα στερεών
  • (Κωδικός προϊόντος. 49015002711) με λάστιχο για σκούπισμα υγρών
Αν χρειάζεστε ένα πέλμα δαπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό περιβάλλον, συνιστούμε το πέλμα δαπέδου γενικής χρήσης STIHL για τις σκούπες STIHL SE 33 έως STIHL SE 133 ME.
Special large area floor nozzle

Σέρβις και συμβουλές