19,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ειδικό εξάρτημα για την κοπή σκληρού χόρτου

Με τον χλοοκόπτη STIHL GrassCut 4 πτερυγίων μπορείτε να κουρέψετε και να συντηρήσετε εκτάσεις με σκληρό χόρτο γρήγορα και αποτελεσματικά. Χάρη στην στιβαρή ποιότητα κατασκευής του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εξάρτημα κοπής με το κατάλληλο κοπτικό μηχάνημα ή χορτοκοπτικό STIHL σε πυκνό, στεγνό χόρτο και για να καταπολεμήσετε σκληρά ζιζάνια. Ο χλοοκόπτης αυτός είναι επίσης η σωστή επιλογή για χρήση σε καλάμια ή αραιούς θάμνους.

Ο χλοοκόπτης STIHL GrassCut με τα τέσσερα πτερύγιά του έχει διάμετρο 230 mm, είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό χάλυβα και είναι αντιστρέψιμος εάν χρειαστεί. Αυτό αυξάνει τη διάρκεια ζωής του χλοοκόπτη STIHL GrassCut και σας επιτρέπει να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά.

Αυτό το επαγγελματικός κοπτικό εξάρτημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα εξής μηχανήματα STIHL:

Διάμετρος 230 mm (κωδικός προϊόντος 4001 713 3801):

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χλοοκόπτη GrassCut, τέσσερα πτερύγια, διάμετρος 230 mm, με κωδικό προϊόντος 4001 713 3801 επίσης για τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL που είναι εκτός παραγωγής: FS 80, FS 85 και FR 480.

Διάμετρος 230 mm (κωδικός προϊόντος: 4000 713 3812):

Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας, ο χλοοκόπτης STIHL GrassCut με 4 πτερύγια επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό με έναν γενικό προφυλακτήρα.

  • Λεπίδα κοπής χόρτου με 4 λεπίδες για απαιτητικές εργασίες κοπής
  • Για σκληρό γρασίδι και επίμονα ζιζάνια
  • Στιβαρό και ανθεκτικό
  • Αναστρέψιμη λεπίδα για μεγάλες περιόδους αδιάκοπης χρήσης
  • Grass cutting blade (4 blades)

    Σέρβις και συμβουλές