16,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ειδικό εξάρτημα για την κοπή ξηρού χόρτου

Μπορείτε να πετύχετε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα στο κούρεμα με τον χλοοκόπτη STIHL GrassCut με 2 πτερύγια. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό χάλυβα και είναι κατάλληλη για χρήση με χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL – ειδικά για χρήση σε σκληρό και στεγνό χόρτο, βούρλα και τσουκνίδες, αλλά και για πυκνά ζιζάνια. Αυτό το επαγγελματικό κοπτικό εξάρτημα με 2 κόψεις είναι αναστρέψιμο και παραμένει κοφτερό για εξαιρετικά μακρύ χρόνο, απαλλάσσοντάς σας από την ανάγκη να αλλάξετε εξοπλισμό στη διάρκεια της χρήσης, όσο εντατική κι αν είναι αυτή.

Ο χλοοκόπτης STIHL GrassCut με 2 πτερύγια διατίθεται σε διάμετρο 230 mm και 260 mm. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το ειδικό μεταλλικό εξάρτημα με τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL:

Διάμετρος 230 mm (κωδικός προϊόντος 4001 713 3805):

Διάμετρος 260 mm (κωδικός προϊόντος 4001 713 3812):

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χλοοκόπτη STIHL GrassCut, 2 πτερύγια, διάμετρος 230 mm, και τον χλοοκόπτη GrassCut, 2 πτερύγια, διάμετρος 260 mm, για τα εξής χορτοκοπτικά και κοπτικά μηχανήματα STIHL που είναι εκτός παραγωγής: FS 80, FS 85 και FR 480.

Σημείωση: Για λόγους ασφαλείας, ο χλοοκόπτης GrassCut με 2 πτερύγια επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό με έναν γενικό προφυλακτήρα για χορτοκοπτικά.

Grass cutting blade (2 blades)

Σέρβις και συμβουλές