56,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ειδικό εξάρτημα με μεγάλο χρόνο ζωής

Ο πριονόδισκος STIHL WoodCut από σκληρό μέταλλο είναι το ιδανικό ειδικό εξάρτημα για εργασίες πριονίσματος και αραίωσης ξυλωδών θάμνων και λεπτών δέντρων. Αυτός ο επαγγελματικός πριονόδισκος κατασκευασμένος από σκληρό μέταλλο χαρακτηρίζεται από μια μεγάλη διάρκεια ζωής και μια ιδιαίτερα υψηλή στιβαρότητα. Αυτό καθιστά ακόμα και τις απαιτητικές δασικές εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Ο πριονόδισκος STIHL WoodCut είναι κατασκευασμένος από χάλυβα, έχει 32 δόντια και διάμετρο 225 mm.

Σε συνδυασμό με τα εξής χορτοκοπτικά ή κοπτικά μηχανήματα STIHL, μπορείτε να κόψετε καθαρά λεπτούς κορμούς δέντρων και πυκνούς θάμνους:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πριονόδισκο STIHL WoodCut από σκληρό μέταλλο επίσης για το κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 510 C-EM (εκτός παραγωγής).

Σημείωση: Για τη δική σας ασφάλεια, ο πριονόδισκος καρβιδίου WoodCut επιτρέπεται να χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό με κατάλληλο προφυλακτήρα STIHL για πριονόδισκους.

Circular saw blade, carbide-tipped

Σέρβις και συμβουλές