39,40 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εργαλείο πολλαπλών χρήσεων για εργασίες κοπής χόρτου

Η πλήρως αυτόματη κεφαλή κοπής STIHL SuperCut 20-2 είναι μια ιδανική κεφαλή δύο νημάτων για το καθάρισμα των άκρων του γκαζόν ή για την κοπή χόρτου κοντά σε δέντρα, φράχτες και τοίχους. Με τον έξυπνο σχεδιασμό της, αυτή η κεφαλή κοπής εντυπωσιάζει ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες κηπουρούς. Η αυτόματος λεπτομερής ρύθμιση των νημάτων φροντίζει ώστε να εργάζεστε πάντα ιδανικό μήκος μεσινέζας.

Το κεφαλή STIHL SuperCut 20-2 είναι κατάλληλο για τα εξής βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά STIHL:

Η κεφαλή κοπής STIHL SuperCut 20-2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης με τα εξής επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά STIHL:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεφαλή κοπής STIHL SuperCut 20-2 επίσης για τα εξής επινώτια χορτοκοπτικά STIHL:

Μπορείτε επίσης να εφοδιάσετε τα μοντέλα STIHL FR 480 και FR 480 C-F (εκτός παραγωγής) με την κεφαλή κοπής SuperCut 20-2.

Μπορείτε επίσης να εφοδιάσετε το εργαλείο STIHL Kombi FS-KM με την κεφαλή SuperCut 20-2.

Αν χρησιμοποιείτε την κεφαλή STIHL SuperCut 20-2 με κάποιο από αυτά τα χορτοκοπτικά STIHL, όχι μόνο μπορείτε να καθαρίσετε με ακρίβεια τον χώρο γύρω από εμπόδια όπως δέντρα ή τοίχοι, αλλά και να κουρεύετε αποτελεσματικά μεγαλύτερες εκτάσεις. Για αυτές τις εργασίες διατίθεται μια μεγάλη επιλογή από ανθεκτικές μεσινέζες.

Σημείωση: Οι κεφαλές κοπής επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο με ειδικό προφυλακτήρα για κοπή χόρτου ή με γενικό προφυλακτήρα STIHL για κεφαλές κοπής και μεταλλικά εξαρτήματα κοπής.

SuperCut 20-2

Σέρβις και συμβουλές