219,00 €
175,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Γνήσιο δέρμα βοδιού, επίπεδο προστασίας 1

Τα δερμάτινα άρβυλα STIHL FUNCTION για χειριστές αλυσοπριόνων με προστασία από κοψίματα προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα και είναι ιδανικά σαν μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου για ιδιώτες χρήστες και επαγγελματίες. Χάρη στον αντιολισθητικό, αυλακωτό σχεδιασμό του πέλματος και στην αντιστρεπτική προστασία, έχετε σταθερό κράτημα σε ανώμαλο έδαφος και μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλής στην εργασία σας με το αλυσοπρίονο STIHL. Τα άρβυλα είναι υδραπωθητικά, έχουν καλές ιδιότητες διαπνοής, διαθέτουν επενδυμένο φόντι και προσφέρουν εντυπωσιακή άνεση. Τα άρβυλα δένεται εύκολα και σφιχτά χάρη στα βαθιά άγκιστρα των κορδονιών. Το ατσάλινο κάλυμμα δαχτύλων στα δερμάτινα άρβυλα STIHL FUNCTION για χειριστές αλυσοπριόνων προστατεύει τα πόδια σας από αντικείμενα που πέφτουν. Τα άρβυλα έχουν υψηλή αντοχή στη φθορά και στην τριβή. Η προστασία από κοψίματα που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος του ποδιού, συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας, σάς προσφέρει ασφάλεια κατά τον χειρισμό μηχανημάτων STIHL.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Υλικό: δέρμα αγελάδας
  • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 39-47
  • Βάρος (νούμερο 42): 1,9 kg
  • Κατηγορία προστασίας από κοψίματα: 1
  • Πρότυπα DIN EN ISO: 20345 S2, 17249
  • Ύψος: περίπου 20 cm
Τα άρβυλα έχουν λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Standard από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
FUNCTION leather hain saw boots

Εξοπλισμός και λειτουργία

Ατσάλινο ψίδι
Ατσάλινο ψίδι
Schnittschutz
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΠΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ύψος άξονα20 cm
Μέγεθος39-47
Χαλύβδινο κάλυμμαJa
Χαλύβδινη ενδιάμεση σόλαNein
Επίπεδο προστασίας1

Σέρβις και συμβουλές