459,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Με μεμβράνη GORE-TEX® επίπεδο προστασίας 2

 

Τα άρβυλα πεζοπορίας STIHL ADVANCE GTX για χειριστές αλυσοπριόνων με δυνατότητα προσαρμογής κραμπόν και προστασία από κοψίματα είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση με το αλυσοπρίονο STIHL σε πρανή και στη συντήρηση δέντρων. Το ψηλό φόντι και η αντιστρεπτική προστασία υποστηρίζουν σταθερό πάτημα. Έτσι θα πατάτε πάντα γερά στα πόδια σας με αυτά τα αδιάβροχα άρβυλα για χειριστές αλυσοπριόνων, κάτι που ενισχύεται επιπλέον από το ειδικό αντιολισθητικό σχέδιο των πελμάτων. Με ατσάλινο κάλυμμα δαχτύλων και προστασία από κοψίματα κατηγορίας 2, τα άρβυλα πεζοπορίας STIHL ADVANCE GTX για χειριστές αλυσοπριόνων σάς προσφέρουν διαρκώς εξαιρετική προστασία. Τα άρβυλα πεζοπορίας φοριούνται εύκολα χάρη στα καψούλια εύκολου περάσματος κορδονιών, το ανθεκτικό δέσιμο και τα βαθιά άγκιστρα των κορδονιών.

 

Το πάνω μέρος αυτών των δασοκομικών υποδημάτων ασφαλείας είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υδραπωθητικό δέρμα σουέτ από ορεινά βόδια. Η αδιάβροχη αλλά με εξαιρετικές ιδιότητες διαπνοής μεμβράνη GORE-TEX® εξασφαλίζει άνετες συνθήκες για τα πόδια σας. Η ενδιάμεση σόλα με μαλακή πολυουρεθάνη είναι άνετη και προσφέρει καλή απόσβεση κραδασμών. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω από τον απορροφητικό, εργονομικό πάτο. Τα άρβυλα πεζοπορίας STIHL ADVANCE GTX για χειριστές αλυσοπριόνων έχουν ψηλό τελείωμα από καουτσούκ που προσφέρει πρόσθετη προστασία από υγρασία και φθορά.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

  • Υλικό: δέρμα αγελάδας
  • Διαθέσιμο χρώμα: μαύρο
  • Διαθέσιμα μεγέθη: 39-48
  • Βάρος (νούμερο 42): 2,5 kg
  • Κατηγορία προστασίας από κοψίματα: 2
  • Πρότυπα DIN EN ISO: 20345 S2, 17249
  • Ύψος: περίπου 20 cm

Τα άρβυλα αυτά έχουν λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Μπότες πεζοπορίας ADVANCE GTX

Εξοπλισμός και λειτουργία

Ατσάλινο ψίδι
Ατσάλινο ψίδι
Schnittschutz
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΠΗΣ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ύψος άξονα20 cm
Μέγεθος39-48
Χαλύβδινο κάλυμμαJa
Χαλύβδινη ενδιάμεση σόλαNein
Επίπεδο προστασίας2

Σέρβις και συμβουλές