75,00 €
60,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Πρακτικό σακάκι με προσεγμένες λεπτομέρειες

Με μεγάλο ποσοστό σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας, το σακάκι δασικών εργασιών STIHL FUNCTION Universal προσφέρει καλή ορατότητα κατά την εργασία σας με αλυσοπρίονα STIHL. Αυτό το διαπνέον και ελαφρύ σακάκι έχει σχεδιαστεί ειδικά για αρχάριους και περιστασιακούς χρήστες. Το σακάκι STIHL FUNCTION Universal έχει regular εφαρμογή και είναι εξαιρετικά άνετο. Το στιβαρό σακάκι FUNCTION Universal της STIHL είναι εφοδιασμένο με ενισχυτικό υλικό στους ώμους και αγκώνες. Η υψηλή άνεση υποστηρίζεται από το διαπνέον υλικό στους αγκώνες και το ελαφρώς ελαστικό υλικό στους ώμους και στην πλάτη. Το σακάκι έχει τσέπη με φερμουάρ στον θώρακα για την ασφαλή μεταφορά κινητού, παραδείγματος χάριν. Επίσης υπάρχουν 2 πρόσθετες ενσωματωμένες πλευρικές τσέπες.

Το σακάκι δασικών εργασιών STIHL FUNCTION Universal πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: ανθρακί/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας (100% πολυεστέρας), μαύρο (65% πολυεστέρας, 35% βαμβάκι)
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (ανθρακί/πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας/μαύρο)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S - XXL
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον
FUNCTION universal jacket

Τεχνικές λεπτομέρειες

ΜέγεθοςL,M,S,XL,XXL
Φερμουάρ αερισμούNein
Regular FitJa
Slim FitNein
Αριθμός μπροστινών τσεπών1

Σέρβις και συμβουλές