279,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Ειδικά σχεδιασμένο για τη STIHL

Είτε ως επαγγελματίας δασεργάτης ή αναρριχητής δέντρων, είτε ως κηπουρός ή συντηρητής χώρων πρασίνου, με τα ελαστικά σακάκια STIHL ADVANCE X-Shell θα αισθάνεστε πάντοτε άνετα, τόσο σε χειμερινές συνθήκες όσο και με υψηλά επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. Τα σακάκια είναι διαθέσιμα σε slim εφαρμογή και έχουν μια εσωτερική πλευρά από ευχάριστο μαλακό υλικό fleece. Μια ειδική μεμβράνη καθιστά το χρωματιστό ύφασμα αδιάβροχο και διαπνέον, ενώ οι μαύρες επιφάνειες του σακακιού STIHL είναι υδραπωθητικές και διαπνέουσες. Τα σακάκια ADVANCE X-Shell έχουν προστασία από τριβή στους ώμους. Μια τσέπη με φερμουάρ στον θώρακα και μια εσωτερική τσέπη επιτρέπουν τη μεταφορά προσωπικών αντικειμένων και κινητού.

Το σακάκι STIHL ADVANCE X-Shell είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά χρώματα: Το σακάκι σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας/μαύρο έχει μια τσέπη με φερμουάρ στο μανίκι, έναν μεγάλο λογότυπο STIHL στην πλάτη και αντανακλαστικές ραφές. Το υψηλό ποσοστό σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας και αντανακλαστικές ζώνες εξασφαλίζουν υψηλή ορατότητα. Το σακάκι σε peat/μαύρο με δύο πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ συνδυάζεται ιδανικά με το προστατευτικό παντελόνι για χειριστές ψαλιδιών μπορντούρας STIHL MultiProtect HS ή το προστατευτικό παντελόνι για χειριστές κοπτικών μηχανημάτων STIHL TriProtect FS.

Το σακάκι STIHL ADVANCE πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υφάσματος εξωτερικού στρώματος: 100% πολυεστέρας
  • Σύνθεση υλικού μεμβράνης: πολυουρεθάνη
  • Διαθέσιμα χρώματα: δίχρωμο: πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας/μαύρο (κωδικός προϊόντος 008833512..) και δίχρωμο: peat/μαύρο (κωδικός προϊόντος 008833511..)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: XS έως XXL (πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας/μαύρο) και S-XXL (peat/μαύρο)

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα μεγέθη στον πίνακα μεγεθών.

Το σακάκι STIHL ADVANCE σε χρώμα peat/μαύρο έχει λάβει το σήμα δοκιμής KWF από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik). Το σακάκι σε πορτοκαλί υψηλής διακριτότητας/μαύρο έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF-Profi από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).
  • Ζεστό μπουφάν εργασίας, ιδανικό για φθινοπωρινή και χειμερινή χρήση
  • Για επαγγελματική χρήση σε δασικές εργασίες
  • Ελαστικό, αναπνεύσιμο και υδατοαπωθητικό υλικό εξασφαλίζει άνεση
  • Με δύο πρακτικές πλαϊνές τσέπες
  • Τύρφη/μαύρη έκδοση
  • ADVANCE X-SHELL Jacket

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    ΜέγεθοςL,M,S,XL,XXL
    Φερμουάρ αερισμούNein
    Regular FitNein
    Slim FitJa
    Αριθμός μπροστινών τσεπών1

    Σέρβις και συμβουλές