7,90 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Προστασία από το κρύο

 

Τα γάντια ασφαλείας STIHL FUNCTION ThermoGrip με προστασία έναντι του ψύχους επιτρέπουν σε επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες να εργαστούν με την ίδια άνεση στο κρύο, στη βροχή και στο χιόνι, για παράδειγμα κατά την κοπή καυσόξυλων. Η καλή μόνωση διατηρεί τα χέρια σας ζεστά.

 

Το υλικό βάσης των στιβαρών γαντιών ασφαλείας STIHL FUNCTION ThermoGrip για προστασία από το κρύο προσφέρουν υψηλή ελαστικότητα, ενώ η τραχιά εμβάπτιση σε καουτσούκ που καλύπτει την εσωτερική επιφάνεια και τα δάχτυλα εξασφαλίζει καλό κράτημα με καλή ευαισθησία, ακόμα και σε υγρές συνθήκες. Τα γάντια ασφαλείας STIHL FUNCTION ThermoGrip έχουν πολύ καλή εφαρμογή και είναι πολύ άνετα στη χρήση. Τα κλειστά ελαστικά μανικέτια παρεμποδίζουν την είσοδο ακαθαρσιών.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

  • Σύνθεση υλικού: πλεκτό με εμβάπτιση σε καουτσούκ
  • Διαθέσιμο χρώμα: δίχρωμο (μαύρο/πορτοκαλί)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL (8-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420, EN 511
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (2) / αντοχή στην κοπή (2) / αντοχή στο σχίσιμο (3) / δύναμη διάτρησης (2) / κοπή ISO (X)
FUNCTION ThermoGrip

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ταινία βέλκροNein
Ανακλαστικές ταινίεςNein
ΜέγεθοςM/9

Σέρβις και συμβουλές