34,00 €
27,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Γάντια για δασικές εργασίες

 

Τα γάντια εργασίας STIHL ADVANCE Ergo MS για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες είναι πολύ άνετα, χάρη στην εξαιρετική εφαρμογή. Ταυτόχρονα, τα γάντια ασφαλείας STIHL ADVANCE Ergo MS προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε λεπτεπίλεπτες εργασίες με ακρίβεια και άνεση. Ενώ το στιβαρό αγελαδινό δέρμα στην παλάμη είναι πολύ ανθεκτικό στη φθορά, η πλάτη από διαπνέον ύφασμα αυτών των γαντιών STIHL εξασφαλίζει ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα, ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται για πολλή ώρα με αλυσοπρίονο STIHL ή άλλο μηχάνημα.

 

Χάρη στην ταινία βέλκρο, τα γάντια ασφαλείας STIHL ADVANCE Ergo MS φοριούνται και βγαίνουν γρήγορα και εύκολα. Τα ελαστικά κλειστά μανικέτια παρεμποδίζουν την είσοδο ακαθαρσιών, όπως σκόνη και πριονίδια. Οι ενσωματωμένες αντανακλαστικές λωρίδες στην πλάτη του χεριού εξασφαλίζουν καλή ορατότητα ακόμα και υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Σύνθεση υλικού: πλάτη από αγελαδινό δέρμα/ύφασμα
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (μαύρο/λευκό/πορτοκαλί)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL (8-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (2) / αντοχή στην κοπή (1) / αντοχή στο σχίσιμο (3) / δύναμη διάτρησης (1) / κοπή ISO (X)
ADVANCE Ergo MS

Σέρβις και συμβουλές