31,00 €
24,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Προστασία από το κρύο

Με τα εργονομικά γάντια ασφαλείας STIHL DYNAMIC ThermoVent, επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες μπορούν να εργαστούν με άνεση, ακόμα και με χαμηλές θερμοκρασίες. Συνεπώς, τα γάντια ασφαλείας DYNAMIC STIHL ThermoVent είναι κατάλληλα για την κοπή καυσόξυλων, για παράδειγμα, ή για άλλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η παλάμη είναι κατασκευασμένη από μαλακό και ανθεκτικό κατσικίσιο δέρμα, δίνοντας πολύ άνετο κράτημα, αλλά αντέχουν επίσης σε υψηλές καταπονήσεις. Η πλάτη του χεριού και τα πλαϊνά των δαχτύλων είναι εφοδιασμένα με ελαστικό και διαπνέον ύφασμα που καθιστά τα γάντια πολύ άνετα στη χρήση. Τα ελαστικά μανικέτια των γαντιών ψύχους DYNAMIC STIHL ThermoVent προσφέρει μέγιστη υποστήριξη στους καρπούς σας και παρεμποδίζουν την είσοδο ακαθαρσιών, όπως πριονίδια. Η ταινία βέλκρο στο μανικέτι διευκολύνει το κλείσιμο και τη ρύθμιση στον δικό σας καρπό. Επίσης, το γάντι μπαίνει και βγαίνει με μεγάλη ευκολία.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Σύνθεση υλικού: πλάτη από κατσικίσιο δέρμα/ύφασμα
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο: (λευκό/μαύρο/πορτοκαλί)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL (8-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420, EN 511
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (3) / αντοχή στην κοπή (1) / αντοχή στο σχίσιμο (1) / δύναμη διάτρησης (1) / κοπή ISO (X)
ADVANCE Winter work gloves

Τεχνικές λεπτομέρειες

Ταινία βέλκροJa
Ανακλαστικές ταινίεςNein
ΜέγεθοςM/9

Σέρβις και συμβουλές