21,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Χωρίς προστασία από τα κοψίματα

Με αυτά τα πολύ ελαφριά γάντια ασφαλείας STIHL DYNAMIC, επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες μπορούν να εργαστούν με άνεση και με καλό κράτημα. Τα μανικέτια από νεοπρένιο εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή των γαντιών STIHL, ενώ το ελαφρύ υλικό προσφέρει την απαραίτητη ευαισθησία κατά την εργασία. Χάρη στις πλαϊνές οπές αερισμού στα δάχτυλα και το διαπνέον ελαστική υλικό, μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες όπως συντήρηση δέντρων ή περιποίηση φραχτών με μεγάλη άνεση, ακόμα και σε θερμές θερμοκρασίες. Οι ταινίες βέλκρο κλείνουν τα ευλύγιστα ελαστικά μανικέτια των γαντιών ασφαλείας STIHL DYNAMIC Vent, παρεμποδίζοντας την είσοδο ακαθαρσιών, όπως πριονίδια. Ταυτόχρονα, η εξαιρετική εφαρμογή αυτών των γαντιών STIHL επιτρέπει εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση και αφαίρεση.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Σύνθεση υλικού: πλάτη από συνθετικό δέρμα/ύφασμα
  • Διαθέσιμο χρώμα: δίχρωμο (μαύρο/πορτοκαλί)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL (8-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (2) / αντοχή στην κοπή (1) / αντοχή στο σχίσιμο (2) / δύναμη διάτρησης (1) / κοπή ISO (X)

Σέρβις και συμβουλές