42,00 €
33,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Με προστασία από τα κοψίματα

Τα γάντια ασφαλείας STIHL FUNCTION Protect MS βοηθούν επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες να εργαστούν με ασφάλεια και να μείνουν προστατευμένοι, για παράδειγμα κατά την εργασία με αλυσοπρίονα STIHL και στη συντήρηση δέντρων. Χάρη στον συνδυασμό από αγελαδινό δέρμα και ύφασμα, τα γάντια προστασίας από κοψίματα STIHL FUNCTION Protect MS είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Ταυτόχρονα, προσφέρουν αξιόπιστη προστασία από το ψύχος όταν επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και, επιπλέον της καλής τους εφαρμογής τους, προσφέρουν καλό κράτημα στην εργασία σας. Σύμφωνα με την κατηγορία προστασίας από κοψίματα 0, τα γάντια ασφαλείας STIHL FUNCTION Protect MS παρέχουν αξιόπιστη προστασία σε ταχύτητες αλυσίδας έως και 16 m/s. Τα ελαστικά πλεκτά μανικέτια παρεμποδίζουν την είσοδο ακαθαρσιών και σχιζών μέσα στα γάντια, διευκολύνοντας παράλληλα την τοποθέτηση και αφαίρεσή τους.

Περισσότερες πληροφορίες:
  • Σύνθεση υλικού: πλάτη από αγελαδινό δέρμα/ύφασμα
  • Διαθέσιμο χρώμα: τρίχρωμο (μαύρο/λευκό/πορτοκαλί)
  • Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL (8-11)
  • Πρότυπα ασφαλείας: EN 388, EN 420, EN ISO 11393
  • Επίπεδα επιδόσεων σύμφωνα με το πρότυπο EN 388: Αντοχή στην τριβή (2) / αντοχή στην κοπή (1) / αντοχή στο σχίσιμο (3) / δύναμη διάτρησης (1) / κοπή ISO (X)
ECONOMY Safety gloves

Σέρβις και συμβουλές