13,70 €
11,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στήριγμα τηλεσκοπικού σωλήνα: Για εργονομικό κλάδεμα και συντήρση φραχτών

Απλά στερεώστε το στήριγμα STIHL στον τηλεσκοπικό σωλήνα του κονταροπριόνου ή φραχτοκόπτη σας. Στη συνέχεια μπορείτε να το αποσυνδέσετε και να το επανασυνδέσετε σε έναν αορτήρα μονού ώμου ή στον αορτήρα STIHL RTS . Μπορείτε να μετακινήσετε το στήριγμα για να βρείτε τη σωστή ισορροπία του μηχανήματός σας. Τα συστήματα μεταφοράς σταθεροποιούν το μηχάνημά σας με αξιοπιστία και κατανέμουν το βάρος στο σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το στήριγμα STIHL για τον τηλεσκοπικό σωλήνα είναι κατάλληλο για τα εξής μοντέλα:Το στήριγμα STIHL για τον τηλεσκοπικό σωλήνα μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για τα (εκτός παραγωγής) κονταροπρίονα STIHL HT 101, HT 131 και HTA 85, καθώς και για τον επαναφορτιζόμενο φραχτοκόπτη STIHL HLA 85. Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των κονταροπριόνων STIHL HT 135 και HTA 135, καθώς και των κονταροπριόνων STIHL HT 103 και HT 133 που είναι πλέον εκτός παραγωγής.
Bracket for telescopic shaft

Σέρβις και συμβουλές