78,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ειδική λάμα ξυλογλυπτικής

Η λάμα ξυλογλυπτικής STIHL E, 1/4" P, 1.1 mm για μικρά βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα και επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα έχει εξαιρετικά χαμηλή τάση κλοτσήματος, χαμηλό βάρος και μεγάλη αντοχή. Χάρη στη χαμηλή τάση κλοτσήματος αυτής της λάμας STIHL, μπορείτε να εργαστείτε πάντα με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόμα και σε δύσκολες τομές. Η ελαφριά λάμα ξυλογλυπτικής STIHL επιτρέπει ακριβή καθοδήγηση του αλυσοπρίονου – όπως το STIHL MS 151 – και σας αφήνει να διατηρείτε πάντα τον έλεγχο. Οι ιδιότητες της λάμας ξυλογλυπτικής την καθιστούν ιδανική για ξυλογλύπτες, δενδροκόμους και επαγγελματίες αναρριχητές σε δέντρα.

Τα σημάδια πάνω στη λάμα επιτρέπουν τον ακριβή προσδιορισμό της θέσης της μύτης ανά πάσα στιγμή. Καθώς η μύτη της λάμας επιτρέπει κοπή σε πολύ μικρή ακτίνα, επιτρέπει την εκτέλεση εργασιών κοπής υψηλής ακρίβειας με λεπτομερή γεωμετρικά χαρακτηριστικά. Η λάμα ξυλογλυπτικής STIHL Carving E με μύτη από στελλίτη έχει μήκος 30 cm και αυλάκι με πλάτος 1,1 mm.

STIHL Carving E

Τεχνικές λεπτομέρειες

Βήμα γραναζιού μύτης6,35mm/1/4"P
Πλάτος αυλακιού1,1mm/.043"
Πίσω μέρος στήριξης3005
Μήκος λάμας30cm/12"
Βάρος μπάρας0 kg

Σέρβις και συμβουλές