789,00 €
669,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Σημείωση

Στιβαρό αλυσοπρίονο 3,8 Hp

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 291 προσφέρει τις επιδόσεις που χρειάζεστε για εργασίες κοπής ξύλου στο δάσος, όπως συλλογή καυσόξυλων, αλλά και στη γεωργία, στη βιομηχανία κατασκευών και στη φυτοκομία. Είναι εφοδιασμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την εργασία σας και εξασφαλίζουν τη μόνιμη αποτελεσματικότητα του μηχανήματός σας, ακόμα και σε περίπτωση συχνής χρήσης.

Ο κινητήρας STIHL 2-MIX με ισχύ 2,8 kW (3,8 ΙΔ) του βενζινοκίνητου αλυσοπριόνου STIHL MS 291 συνεργάζεται με την αλυσίδα STIHL 3/8" RM3 για να εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις κοπής. Το αλυσοπρίονο είναι εφοδιασμένο με κυκλώνα αέρα που σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς διακοπές για το μεγαλύτερο δυνατό χρόνο. Το σύστημα αυτό απομακρύνει τα μεγαλύτερα σωματίδια από τον αέρα ψύξης, προτού ο αέρας φτάσει στο φίλτρο. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ενός φίλτρου αέρα HD2 που θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον χρόνο εργασίας μέχρι την επόμενη συντήρηση, καθώς προσφέρει αποτελεσματική προστασία του κινητήρα από τη σκόνη. Με τον τρόπο αυτό, το αλυσοπρίονο αποκτά τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας. Το αντιδονητικό σύστημα STIHL μειώνει τους κραδασμούς από τον κινητήρα και το κοπτικό εξάρτημα, προστατεύοντας έτσι τους μυς και τις αρθρώσεις σας στη διάρκεια της εργασίας.

MS 291

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ...
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ...
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΥΣΗ
STIHL anti-vibration system
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STIHL

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μήκος λάμας45 cm
Κυβισμός55,5 cm³
Ισχύς2,8/3,8 kW/Hp
Ισχύς3,8 bhp
Βάρος5,6 kg 1)

Σέρβις και συμβουλές