Σκούπες στερεών και υγρών

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος Κινητήρα
Φίλτρα χαρακτηριστικών
Εύρος Τιμής
Ευκαιρίες
5 από 5 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΣΚΟΥΠΕΣ ΥΓΡΩΝ/ΣΤΕΡΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ


Διευκολύνει την απομάκρυνση σκόνης κατασκευών, μεταλλικών ρινισμάτων, σκουπιδιών και υγρών. Με μια δυνατή σκούπα υγρών/στερεών της STIHL μπορείτε να αναλάβετε κάθε εργασία καθαρισμού με το πάτημα ενός κουμπιού.




Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ: ΣΚΟΥΠΕΣ ΥΓΡΩΝ/ΣΤΕΡΕΩΝ ΤΗΣ STIHL


Στο καθάρισμα δαπέδων σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες και εργαστήρια, το παν είναι να έχεις τα σωστά εργαλεία. Χοντρά σκουπίδια και σκόνη απομακρύνονται εύκολα με μια ηλεκτρική σκούπα, τα υγρά και βρεγμένοι ρύποι όμως είναι μια διαφορετική υπόθεση. Γι’ αυτό, καλό είναι να υπάρχει μια σκούπα υγρών/στερεών της STIHL διαθέσιμη, ώστε το μόνο που σας χωρίζει από πεντακάθαρα δάπεδα είναι η απόφαση να ασχοληθείτε.


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Οι σκούπες υγρών/στερεών της STIHL εργάζονται αποτελεσματικά υπό όλες τις συνθήκες, εξασφαλίζοντας εμφανώς καθαρά και υγιεινά πατώματα. Προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικά μοντέλα για σκούπισμα υγρών και στερεών, ώστε να μην έχετε παρά να διαλέξετε το πιο κατάλληλο μηχάνημα για τις δικές σας ανάγκες.

Με μία από τις ελαφριές σκούπες υγρών μπορείτε να αναλάβετε εργασίες καθαρισμού όλων των ειδών σε διάφορους τύπους επιφανειών:

Αν προσθέσετε το πέλμα δαπέδου διπλής λειτουργίας, μπορείτε με ένα απλό πάτημα του διακόπτη ποδός να εναλλάξετε ανάμεσα σε λείες επιφάνειες, όπως πλακάκια και μάρμαρο, και πιο τραχείς επιφάνειες, όπως μοκέτες. Τα μηχανήματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως φυσητήρας για το καθάρισμα δυσπρόσιτων σημείων. Για τον σκοπό αυτό, δεν χρειάζεται παρά να συνδέσετε το μπεκ αναρρόφησης σε ένα από τα ανοίγματα στο πίσω μέρος.


Αν χρειάζεται να καθαρίσετε μεγαλύτερους χώρους ή εμπορικές μονάδες, οι εξαιρετικά ισχυρές βιομηχανικές σκούπες είναι η σωστή επιλογή για σας. Τα μοντέλα έχουν τεράστια ισχύ αναρρόφησης και μεγαλύτερο κάδο, αλλά είναι εύχρηστα και απλά στον χειρισμό υπό όλες τις συνθήκες.


Το σύστημα πολλαπλών φίλτρων που είναι ενσωματωμένο σε όλες τις σκούπες υγρών/στερεών σημαίνει ότι θα είστε πάντα βέβαιος ότι χοντρά σκουπίδια και σκόνη θα απομακρυνθούν με επιτυχία. Επειδή οι επιδόσεις του φίλτρου μειώνονται αν δεν καθαρίζεται τακτικά, όλες οι σκούπες υγρών/στερεών μας έχουν ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού. Η διαδικασία καθαρισμού ξεκινά αυτόματα όταν κλείνετε το εξάρτημα αναρρόφησης και πιέζετε το ειδικό κουμπί για το καθάρισμα του φίλτρου. Μόλις ολοκληρωθεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τη συσκευή.


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ


Επιπλέον του βασικού σχεδιασμού, μπορείτε να αγοράσετε τις σκούπες υγρών/στερεών ως μοντέλο με λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης, το οποίο αναγνωρίζεται από το γράμμα «E» στην ονομασία του μοντέλου. Τα μοντέλα μας με αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης έχουν μια πρίζα, στην οποία μπορείτε να συνδέστε το δισκοπρίονο χειρός σας ή τον λειαντήρα σας, για παράδειγμα. Όταν ενεργοποιείτε το ηλεκτρικό σας εργαλείο, αυτόματα ξεκινά και η βιομηχανική σκούπα. Αυτό σημαίνει ότι η σκούπα θα αναρροφήσει τη σκόνη και τα ροκανίδια τη στιγμή που δημιουργούνται, και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε αργότερα. Είναι πανεύκολο να παραγγείλετε το μοντέλο της προτίμησής σας – απλά επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και ζητήστε να το παραδώσουν στο σπίτι σας.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΥΓΡΩΝ/ΣΤΕΡΕΩΝ


Οι βιομηχανικές σκούπες της STIHL είναι εξαιρετικά δυνατά μηχανήματα για όλες τις χρήσεις – αλλά με τα σωστά παρελκόμενα, μπορείτε να κάνετε το μηχάνημά σας ακόμα πιο πολύπλευρο και αποτελεσματικό. Για παράδειγμα, διαθέτουμε πέλματα και ρύγχη για ειδικές εφαρμογές, διάφορες προεκτάσεις και προσαρμογείς για σωλήνες, και πρόσθετους σωλήνες αναρρόφησης. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των χρήσιμων παρελκομένων μας στην ενότητα με τις σκούπες υγρών/στερεών.