30 Νοεμβρίου λήξη φθινοπωρινής καμπάνιας!

Το φθινοπωρινό 20σέλιδο φυλλάδιο περιλαμβάνει όλη την γκάμα προιόντων STIHL & VIKING σε ασυναγώνιστες τιμές, πλούσια δώρα και ένα μεγάλο διαγωνισμό!

brochure_fall_2016

Η φθινοπωρινή καμπάνια STIHL & VIKING περιλαμβάνει χαμηλές τιμές, πλούσια ΔΩΡΑ,  έξυπνες και οικονομικές ηλεκτρικές λύσεις για το σπίτι και τον κήπο, ιδανικές επαναφορτιζόμενες λύσεις  για εργασίες χωρίς καλώδια και καυσαέρια και ένα μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα 4ήμερο ταξίδι στη Στουτγάρδη για 2 άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα και VIP εισιτήρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα STIHL TIMBERSPORTS. 

Δείτε το φυλλάδιο μας εδώ ή αναζητήστε το στους πιστοποιημένους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 23/10/2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας μας, παρουσία συμβολαιογράφου, η κλήρωση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού που οργάνωσε η εταιρεία μας για τα 90 χρόνια STIHL. Νικήτρια αναδείχθηκε η κα Κατσαρού Γεωργία. Ελπίζουμε να απολαύσει ένα μοναδικό ταξίδι!

Τώρα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά στα 100 νέα Online καταστήματα στο www.stihl-shop.gr   

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ MS 170 199,00€ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΥΣΙΔΑ 

90 ΧΡΟΝΙΑ STIHL ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

ΔΥΝΑΜΗ STIHL ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ.                                                                                                           Η STIHL διαθέτει αξιόπιστα και δυνατά μηχανήματα για όλες τις εργασίες στον ελαιώνα αυξάνοντας την παραγωγή και μειώνοντας το κόστος και τον κόπο. Επιλέξτε ανάμεσα σε βενζινοκίνητα ή επαναφορτιζόμενα μηχανήματα, με γάντζο ή χτένια. Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα είναι κατάλληλα και για βιολογική καλλιέργεια.

ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ  ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΠΤΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ KOMBI
Ο νέος τρόπος υπολογισμού των συνδυασμών ΚΟΜΒΙ κάνει τις τιμές ακόμα ποιο προσιτές καθώς το όφελος αγοράς φτάνει το 20%. Αναλυτικά:
·Για την αγορά ενός μόνο κινητήρα ή ενός μόνο εξαρτήματος όφελος αγοράς 10%
·Για την αγορά ενός κινητήρα ΚΑΙ ενός εξαρτήματος όφελος αγοράς 15%
·Για την αγορά ενός κινητήρα ΚΑΙ δύο ή περισσοτέρων εξαρτημάτων όφελος αγοράς 20%.


ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ STIHL & VIKING  

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ PRO ME ΟΦΕΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣ 10%
  • ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ COMPACT                     Πρακτικά, εύχρηστα, αθόρυβα έτοιμα ακόμα και για τις πιο "τρομερές" εργασίες. Παραδίδονται με μπαταρία και φορτιστή σε απίστευτα χαμηλές τιμές!!!


ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Για το σπίτι και τον κήπο. Δείτε πρακτικές, ποιοτικές και
οικονομικές λύσεις για κάθε εργασία.


ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ STIHL
Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και παρακολουθείστε από κοντά το παγκόσμιο πρωτάθλημα STIHL TIMBERSPORTS με όλα τα έξοδα πληρωμένα και VIP εισιτήρια.

Brochure_2016

Δείτε εδώ το φθινοπωρινό φυλλάδιο

original_stihl_parts

Κρατήστε το STIHL σας αυθεντικό!

Χρησιμοποιήστε μόνο γνήσια STIHL εξαρτήματα & ανταλλακτικά και απολαύστε 100% απόδοση και αποτελεσματικότητα στην εργασία.

logodealers

Ειδικό σήμα πιστοποίησης

Για γνήσια προϊόντα STIHL & VIKING αναζητήστε το ειδικό σήμα στους πιστοποιημέους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα.